| Denisa a întrebat:

Salut fetelor. Am nevoie de o dieta fixa. Daca stiu ce alimente am voie sa consum si ce nu nu reusesc nimic. Am nevoie de o dieta la ore fixe. Vreau sa slabesc 5 kg in 2 saptamani. Sunt in stare sa fac totul, ma abtin. Deja am inceput sa fac muuulte abdomene (200-300 pe zi) si nu mananc de la ora 5 nimic. Consum multa apa plata dar am nevoie de o dieta. Ma ajutati va >rog?: Una care la voi a dat rezultate ca sunt satula de dietele de pe net care nu fac nimic rolling eyes

3 răspunsuri:
| jolie a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai ambitie sa faci mult sport si sa nu mananci gras sa mananci fierte fripte si sa nu te saturi, bei apa inainte dupa fiecare masa faci sport seara inainte de ora 7 mananci o salata sau 2 fructe nu trebuie sa stai deloc sa faci numai miscare

| imiplacemov a răspuns:

Nu e mai usor sa faci sport?
Adica nu slabesti repede in niciun caz.
Dar e mult mai sanatos decat sa mananci numai cine stie ce chestii si sa t abtii ca sa te imbolnavesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti supa de varza, mananci dimineata ora 8 apoi ora10 un mar, ora13 supa de varza ora15 iarasi un mar iar la ora 18 ultima masa de supa.Se bea multa apa.