Poate fi si din cauza stersului. dar, de exemplu am o prietena care are ciclul neregulat. II venise prin iunie si apoi i-a mai venit prin septembrie. Cum a spus si ZAHAO, du-te la un ginecolog, pentru ca membrii TPU nu-ti pot spune cu exactitate ce ai. Nu te teme, pastilele nu au nici o legatura cu ce ti se intampla.
Bai sa stii ca asta se mai intampla din cauza stresului dar nu cred ca ar putea sa intarzie asa de mult(cred ca trebuie sa mergi la un ginecolog)
Esti nebun? daca tu umbli numai cu c***e nu inseamna ca toate fetele`s la fel!
Dar tu ce o sa faci astepti pana te casatoresti si pe urma renunti la virginitate?
Nu mi se pare o chestie atat de importanta cand isi pierde virginitatea o fata, si in niciun caz nu este problema noastra ce face ea.Este corpul ei si ea decide cand e pregatita fizic si emotional pentru asta, si-n plus n-are legatura cu ce a intrebat ea....Eu te sfatuiesc sa mergi la ginecolog pentru o ecografie, poate fi o problema cu ovarele, problema care se poate regla de regula cu anticonceptionale, ele iti reguleaza ciclul lunar, dar totusi, pot avea unele efecte secundare.
As vrea sa stiu cati ani ani de gandesti asa? 13`14?