| BlancaFantasma a întrebat:

fetelor, aveti cumva idee ce as putea avea de nu mi-a venit ciclul de pe 18 februarie? sunt virgina.am luat prin martie niste pastile(nurofen, augmentin) ca am fost racita.si sunt stresata ca am de invatat, dau bacul anul asta(am 19 ani).

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este o problema pe care o poate rezolva un ginecolog nu TPU. este mai bine si pentru tine pentru ca orice raspuns o sa primesti aici tot nu stii sigur care este cauza. Bafta!

| ViVi99 a răspuns:

Poate fi si din cauza stersului. dar, de exemplu am o prietena care are ciclul neregulat. II venise prin iunie si apoi i-a mai venit prin septembrie. Cum a spus si ZAHAO, du-te la un ginecolog, pentru ca membrii TPU nu-ti pot spune cu exactitate ce ai. Nu te teme, pastilele nu au nici o legatura cu ce ti se intampla.

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Bai sa stii ca asta se mai intampla din cauza stresului dar nu cred ca ar putea sa intarzie asa de mult(cred ca trebuie sa mergi la un ginecolog)

| alexTT a răspuns:

Mai esti virgina la 19 ani? Si cine ai vrea sa te creada? laughing

| BlancaFantasma explică (pentru alexTT):

Esti nebun? daca tu umbli numai cu c***e nu inseamna ca toate fetele`s la fel!

| alexTT a răspuns (pentru BlancaFantasma):

Dar tu ce o sa faci astepti pana te casatoresti si pe urma renunti la virginitate?laughing

| didi2802 a răspuns (pentru alexTT):

Nu mi se pare o chestie atat de importanta cand isi pierde virginitatea o fata, si in niciun caz nu este problema noastra ce face ea.Este corpul ei si ea decide cand e pregatita fizic si emotional pentru asta, si-n plus n-are legatura cu ce a intrebat ea....Eu te sfatuiesc sa mergi la ginecolog pentru o ecografie, poate fi o problema cu ovarele, problema care se poate regla de regula cu anticonceptionale, ele iti reguleaza ciclul lunar, dar totusi, pot avea unele efecte secundare.

| BlancaFantasma explică (pentru alexTT):

As vrea sa stiu cati ani ani de gandesti asa? 13`14?raised eyebrows