Bună! Eu personal nu mi-am făcut, dar si-a făcut o prietenă și am de gând să îmi fac și eu. Ea avea parul foarte deteriorat, cu niște onduleuri dezordonate si care creștea foarte greu. După tratament, parul a început sa stea drept, lucește și a crescut mult (cand a început tratamentul avea parul tuns in linie cu bărbia, acum îl are mai jos de umeri după 6 luni). Oricum, ce merge pentru unii bine, poate sa nu mearga la fel de bine pentru alții, depinde de parul fiecăruia.
Merci mult ❤️
Eu la fel am un par ondulat, dezordonat și ars la capete și am auzit vorbe că dacă îți faci parul cu keratina oricum trebuie să îl îndrepți, e adevărat?
Depinde de la caz la caz. Tratamentul nu are efecte definitive, trebuie repetat măcar o dată - de 2 ori pe an dacă vrei par drept. Pentru o persoana cu parul foarte creț va rezista mai puțin decat pentru una cu niste onduleuri mai slabe. Fata asta încă are parul drept de la keratina, nu un drept de ăla lipit de cap cum își fac unele fete cu placa, ci un drept natural. Fetele cărora le place stilul ala de par drept sigur se refac cu placa, natural nu ai cum sa obții look-ul ăla, dar un par drept cam cum avea Elena Gheorghe in videoclipul piesei "mama" e realizabil fără placa.
AnutzaBM întreabă:
PrettySmile întreabă:
DaciaRomania întreabă: