| Monyyyyy a întrebat:

Salut fetelor Vreau să va cer niște sfaturi happy Am 1, 54 înălțime vârstă mea e de 15 ani as vrea să cresc să slăbesc ca îs cam plinuța am 56 kg la ultima cântărire depășesc cu 2 kg,îmi puteți da unele sfaturi cum să slăbesc fără diete ca nu îmi permit nu știu ce,și la școală ce să mănânc? Mamă face mâncare gătită as vrea să slăbesc repede.Am și tenul gras și mi se unge părul repede și am coșuri,am niște soluții naturiste pe bază de mentă. Părul mi se tot unge și cică nu e bn să ti- l speli în fiecare zi, eu îl spăl de 2 ori pe săptămână.Nu prea știu ce să mă fac Vreau să fiu slabă da nu mie felul am slăbit o perioadă dar ca să fiu slabă ar trebui sa mănânc o bucată de șuncă pe zi.Cum am zis mamă face mâncare gătită nu mănânc mult să știți da nu știu care e baiul sad Ajutor va rog As vrea să mă mai îmbrac și eu mai fain dar mă enervează kg,părul și coșii am cativa și pe spate și înălțimea mea nu Vreau să rămân asa, a și sport nu prea am timp să fac am de învățat

3 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! *nu sunt fata dar incerc sa raspund*

1★Daca nu poti tine o dieta complicata atunci incearca sa reduci cantitatea de paine si sa renunti la orice fel de dulciuri *si sucuri* pentru o perioada.
Poti manca lejer mancare gatita dar nu exagera daca esti satula. Asa sunt mamele, ce sa faci? Iti pun o tona de mancare gatita in farfurie de parca ar vrea sa te ingrase pentru Craciun.
Mananca atat cat ai nevoie... ii spui ca "nu mai poti" dupa ce te-ai suparat si gata, nu este musai sa mananci toata mancarea aia.

2★ E okay asa. Daca ti-l speli de 2 ori pe saptamana atunci sa ai un pic grija si in ce zile il speli. La ce ma refer?

Sa-ti alegi strategic acele 2 zile. De exemplu daca 1 dintre acele zile ar fi vinerea atunci luni la scoala nu s-ar mai vedea vreo diferenta.
Stiu ca s-ar putea sa para absurd dar spala-l duminica si miercurea *in asa fel incat o sa fie okay la scoala* Acasa, in week-end nu vede nimeni ca ai parul unsuros deci e okay. *oarecum*

3★ Cosurile sunt normale pentru aceasta varsta ...Asta-i viata.

Hai ca asta e amuzant, cine sa-ti vada cosurile de pe spate? Lel, conteaza cu ceva? A venit iarna, nu mai e vara ca sa te vada lumea. ^_^

Stai linistita... Invata intrucat peste putin timp o sa ai examenul. In vacanta dupa ce se termina tot acest taraboi cu "evaluarea nationala" o sa ai destul timp pentru sport.

Succes!

| Monyyyyy explică:

A și am și puțină celulită cum s- ar zice mai în jos de fese să zic așa știți voi

| Monyyyyy explică:

Sunt a 9 a nu am examen