| Deutzzyka a întrebat:

Hristos a inviat inainte de toate happy. Acum cativa ani mi-am pierdut un cercel si am ramas doar cu unul. Din cauza fricii nu mi-am mai dorit sa port cercei si acum cateva zile ma plimbam pe la niste magazine si am vazut niste perechi de cercei superbi. Ideea e ca din cauza ca nu mi-am mai pus cercei gaura s-a astupat (mentionez ca doar una). As dori sa imi fac din nou gaura dar mi-e foarte frica si atunci cand pun mana acolo si o misc dau de ceva tare. Sper sa ma ajutati spunandu-mi ce as putea face si cum ar trebui sa procedez deoarece nu stiu ce metoda ar fi mai buna: cea cu pistolul sau cea cu acul facut acasa. Mama mi-a spus ca decat sa imi faca ea mai bine trebuie sa o fac eu pentru a simti mai putin durerea deoarece ea este cauzata de mine si nu ma va durea asa tare la fel cum ma doare daca este facuta de altcineva. Dau funda la cel mai bun raspuns happy. Va pup dulce si astept raspunsuri cat mai curand kiss. Multumesc.

9 răspunsuri:
| raluca250 a răspuns:

Mai bine cu pistolul de la cea cu acul poti sa risti sa ti se infecteze:*

| purplerainbow a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti faci gaura cu pistolul. Este mai putin dureros, deoarece este o metoda mai rapida si nu vei simti decat o intepatura. Cu acul va fi mai greu, mai ales daca vrei sa iti dai singura, pentru ca, durerea te va face sa nu apesi foarte tare si va dura mult. Sper ca te-am ajutat big grin.

| BombonicaXD a răspuns:

Eu iti recomand cu caldura pistolul, e mai bine sa gaureasca un profesionist. happy

| andreea16a a răspuns:

Pai cu acul in nici un caz deoarece gaura o sa fie prea mica. Daca vrei sa-ti faci acasa atunci du-te la farmacie si cumpara o catetiera alba costa 2. 50 lei, o dai cu spirt dar ai grija sa-ti pui cercei din argint sau titan ca sa fi sigura ca nu se infecteaza. Sau poti sa te duci la un salon unde iti face gaura cu pistolul si doare mai putin si poti sa-ti iei de acolo cercei medicinali pentru a nu se infecta. La salon o prietena de-a mea a dat 30 de lei pe 2 gauri. Dar daca nu ti-e frica de durere poti sa ti le faci acasa eu am 6 gauri facute cu catetiera de o prietena si nu am probleme dar trebuie ingrijite si mi s-a infectat una. Dar e alegerea ta. Metoda cea mai sigura e la salon happy.

| Kyrie a răspuns:

Am gasit niste cercei de aur pe jos, erau cumva ai tai? era prin sectorul 3 al bucurestiului laughing

| Luly1802 a răspuns:

Eu sunt de acord tot cu pistolul...pentru ca cu acul va fi putin mai dificil decat cu pistolul. Sti de ce? Pentru ca acul nu e asa de rapid ca pistolul...la pistol apesi pe chestia aia si gata, ai gaura in ureche.Succes!

| valitza a răspuns:

Cel mai bine este cu pistolul.Simti o mica jena si ai scapat

| Kidda1234 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la un om care face gauri in ureche... e cel mai bine [parerea mea]

| Cosmin1991 a răspuns:

Adevarat a Inviat.
Cel mai bine e sa faci cu pistolu asa e cel mai putin dureros si te scuteste de multa durere si batai de cap.
Cu acu ai multa durere de indurat si pe langa faptul ca doare dulstul de rau nu e prea sigur si igienic.