Ca sa stai cu placa in mana in fiecare zi, ar insemna sa ti-l arzi foarte repede.
Eu zic sa il lasi asa. Ce conteaza daca e un pic ondulat? Iti sta bine. Am mai vazut fete tunse bob si cu parul carliontat, si sincer, le statea chiar bine.
Nu-l agresa zilnic cu placa nu o sa obtii decat degradarea lui, iar un par degratat creste mult mai greu decat un par sanatos.Mai bine lasa-l natural sau foloseste o perie rotativa(da nu va fi la fel de drept ca si cand ai fi folosit placa) insa il degradeaza mai putin decat o face placa de par.
Buna. Daca nu iti place carliontat la varfuri, desi parerea mea e ca ar arata genial, ai putea rula suvitele din fara pe o perie, de preferat rotunda, dar poti folosi si una normala. ori dupa baie ai putea folosi o placa sau o perie speciala si un feon. sper ca te'am ajutat. fundita?
In legatura cu placa de par.
Cand aveam parul lung(evident carliontat) inainte de a folosi placa foloseam ser hidratant termoprotector...insa acum ma intereseaza foarte mult daca imi protejeaza parul(cat de cat) de caldura placii de indreptat (avand parul mai scurt).
[normal ca nu o s-o folosesc non stop mai ales ca in aer inca exista umiditate si atunci chiar ca mi se face cret ].