| alina_3586 a întrebat:

imi place sa ma machiez, cum as putea sa ma machiez la scoala, seara cind ies cu prieteni. Am incercat mai multe dar nu stiu care mi se potriveste(15 ani)... fundarolling on the floor

Răspuns Câştigător
| LoveMadScience a răspuns:

Buna. La scoala ti-as recomanda un fond de ten cu o nuanta apropiata tenului tau, rimel, un luciu de buze cu nuante de roz si un fard de pleoape discret dar care totusi va da un aspect frumos ochiului( de ex. eu, care am ochii caprui, folosesc nuante de albastru sau de portocaliu, maroniu). Acum depinde si de gusturile tale.winking Seara, cand iesi cu prietenii, poti alege culori mai indraznete sa de ce nu clasicul stil Smokey Eyeslove struck...Succes.kiss

4 răspunsuri:
| Cella a răspuns:

Pai daca tot a venit primavara poti incerca culori vii de roz mov. nu folosi o singura culoare pe toata pleoapa. de ex sa spunem ca folosesti rozul.din interiol ochiului zpre exterior il faci roz deasupra arcadei folosesti albul pentru a atrage lumina iar pentru umbra un maro.cenusiu.sau chiar negru putin rimel daca vrei s tus:X iar seara poti opta pentru culori mai inchise negru.maro.gri.grena etc
[fundita:X?]

sper ca te.am ajutat. ciusshappy:X

| SiminaSalvadore a răspuns:

Ai putea sa mergi la scoala machiata cat mai naturala! adica:fon de ten,data cu rimel, iar ochi facuti cu o culoare cat mai naturala(maro), iar buzele...cum vrei tu.

| cLaudioasa a răspuns:

Pai daca ai incercat multe moduri vezi si tu care tii se potriveste mai bine...care te reprezinta tonguelaughing

| anonimaa_4475 a răspuns:

Heii.>big grin