Depinde și de mai mulți factori dacă albastrul ți se potrivește, de exemplu culoarea tenului, culoarea ochilor, stilul vestimentar predominant și de propriul tău ideal în privința imaginii. Eu din ce am văzut pe net multor persoane nu le-ar sta bine cu vârfuri albastre. O nuanță de albastru mai deschis te-ar avantaja dacă ai un ten mai închis la culoare, dacă ai tenul pal ar fi frumoasă o nuanță de albastru mai închis. În cazul în care ai ochii albaștri o nuanță asortată cu ochiii tăi i-ar scoate în evidență. Sau vopsitul în stil ombre cu albastru (la vârfuri e mai închis și cât urci se deschide ) cred că ar arăta minunat pe șaten deschis. Nu știu ce e la modă, dar astea sunt păreri personale. Adică eu am preferat întotdeauna ca și culori de vopsit roșcatul, violetul și rozul deschis (pal, parcă se numea, trebuie să învăț mai multe denumiri de "sub-nuanțe" ale culorilor principale.)
"Îmi poate sta bine cu varfurile parului vopsite "
dă-ne o poză să fim in cunoștință de cauză
Nu se potrivesc culorile, ai o combinație între o culoare rece și una caldă. Pentru părul șaten poți folosi ori culoarea galbenă (blond) ori negru, pentru că este un contrast de culoare.
Eu îți spun sincer ca da Atâta timp cât tu ești fericita cu Adevărată și împlinita cu părul tău nu văd care ar mai fi problema
Ca sa determini ce culori ti se potrivesc uita-te la culoarea venelor de pe brate: dacă sunt albastre/mov inseamna ca ai subtonul pielii rece și ti se potrivesc culorile reci (albastru, mov, verde etc); dacă ai venele verzi inseamna ca ai subtonul cald și ti se potrivesc culorile calde (rosu, galben, roz etc). Asta se aplica si la culorile hainelor și a altor accesorii.
FA CE VREI.
Nu contează parerea nimănui. Daca tu esti confident și iti place si te simti bine, that's all that matters.
"daca ai fata alba" "daca ai ochii nu stiu cum" bullshit
anonim_4396 întreabă: