Pai singura metoda este sa folosesti un sampon pentru par drept si dupa ai nevoie de :o perie si un uscator da par Te piepteni si dupa lasi capul in jos si in timp ce dai cu peria te usuci . Eu asa fac si am parul foarte cret .Sper ca te-am ajutat
Stiu eu o metoda, am incercat-o chiar sa ptamana asta si am fost foarte multumita de rezultat
Pui cam 100 de ml de ulei de masline intr-un bol si adaugi o lingurita de miere de albine.Copmpzitia asta o intinzi pe toata lungimea parului, ca si cum ai aplica un balsam.Lasi sa actioneze cam o ora, dupa care te speli pe cap normal, cu sampon si balsam.
vei vedea ca parul va fi mult mai matasos si va sta mai drept.
La noi in tara din pacat nu exista. In afara se face parul lins cu un fel de solutie de permanent.O prietena din Spania care are parul foarte cret a fost la un coafor din afara tarii si am ramas socata cand a aparut cu parul lins care a tinut ai mult de doua saptamani. A fost dupa aia la un coafor now name si nu fost multumita si coafeza nici macar nu auzit de metodele din afara.
Uita-te pe you tube la tipele care se coafeaza in general negresesele vezi ce produse folosesc si poate le gasesti sa le cumperi pe net.La noi nu gasesti.
Fara placa e mai greu :/
Dar uite ce poti incerca :foloseste balsam (prentru par drept)cand te usuci cu fhoenul incearca sa tii suvitele cat mai drepte