| angel4love a întrebat:

Imi recomanda cineva un parfum? Eu caut unul cu miros dulceag de bomboane. Am mirosit unul, dar nu m-am uitat atent si nu mai stiu cum se numeste. Daca nu, ceva inrudit.Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Naomi Campbell-Seductive Elixir nu costa mult in jur de 90 lei si e dulce tare se simte mirosul si de la 10 metri

17 răspunsuri:
| CAsToReL a răspuns:

Incearca Angel de la thierry mugler dc te tine buzunarul sau marul: http://www.eparfumerie.ro/Nina-Ricci/Nina.html

| miha_4614 a răspuns:

Blackxs nu stiu exact cat costa in rom da aici in fr costa 38 € ii dulce si miroase tare si daca te speli tot mai mirose eu il am...

| angel4love explică:

WWooowww...chiar ca e scump...Nu cred ca merita pentru o sticluta cat un mar :))

| Farcas a răspuns:

Amor Amor Cacharel

| zuzuliana a răspuns:

Parfumul B. U.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Valentino_ rock´n rose

| Sunshine_2005 a răspuns:

Naomi Campbell-cat deluxe at night sau Brazil beat de la avon...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La pimkie poţi găsi parfumuri dulci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Montale Chocolate Greedy By Montale For Women

| sweet moon a răspuns:

Incearca gucci rush. mirosul persista mai mult timp

| bubukid a răspuns:

Eu am gucci rush. poate cam prea tare happy

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Mersi pentru ca miai ales raspunu-l castigatorhappyAi cumparat parfumul?(sper ca iti place alegerea mea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite idul meu :d am multe oferte pentru. parfumuri ( umor_cu_alune4)coco chanel mademoisele miroase excelent chiar Naomi Campbell sunt multe parfumuri. Pot oferi monstre. Daca ai nevoie contacteaza-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dior

| pisi_6123 a răspuns:

Buna.ma ocup eu cu vanzari de parfumuri originale imbuteliate de o firma cunoscuta in europa, firma vinde doar apa de parfum sau apa de toaleta nu si brendul sau sticla originala a produsului.Am testere si cataloagele in format online. tonitza_artist29 este id meu daca te intereseaza constacteaza-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dolce gabana

| AlexandraPrincess a răspuns:

Http://www.rossmannversand.de/......spray.aspx

este foarte super, miroase foate bine si a costat doar 18 lei