Amesteci malai cu albus de ou, pui masca pe fata, stai 30 de minute, apoi clatesti
inainte sa-ti pui masca asta, incalzeste apa intr-un recipient, ca sa stai la aburi, cu un prosop pe cap, deasupra recipientului, dupa ce apa s-a incalzit destul
la final, freaca-te pe nas (ma gandesc ca acolo ai cele mai multe puncte) cu o felie de rosie, stai asa 10-15 minute, apoi clateste
sau mai este o masca, din argila+galbenus+un pic ulei de masline+ un pic de suc de lamaie(tot asa, lasi juma' de ora, apoi clatesti)
alegi, ori rosia ori masca cu argila
bafta
Am sa-ti spun o metoda naturala, pe care o folosesc eu. Iau o rosie, o tai in 2, si dau cu ea pe punctele negre, zeama aceia le elimina.las sa actioneze 3-5 min, dupa care ma clatesc cu apa din ambundenta. dar dezavantajul este ca dupa o saptamana reapar.este un efect temporar...succes! :*
La farmacie sunt niste plasturi care trebuie aplicati in zona unde ai puncte negre si odata dezlipiti iti scot punctele negre si scapi de ele pe o perioada lunga. Eu asa ceva folosesc, nu stiu cum se numesc exact dar la farmacie cer plasturi pentru puncte negre. Succes!
anonim_4396 întreabă:
Diva întreabă:
DaciaRomania întreabă: