anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut imi ziceti ceva sampoane lotiuni orice de crestere a parului in afara de uleiul de ricin caci folosesc gaze cu petrol gelovital ii bun?

3 răspunsuri:
| Gabriela2011 a răspuns:

Eu am folosit ulei de ricin si este foarte bun! Dar am folosit pentru par mediu ( asa il am ) 2 linguri de ulei de ricin, 2 galbenusuri de oua si putina zeama de lamaie prima oara o sa iti km kda parul dar nu te ingrijora pentru ca cade cel ars o sa fie in kntitate km mare eu m-am sepriat cand am vz cat imi cade dar dupa 1 luna mi-a crescut parul si s-a indesit. Eu am tinut 2 ore masca insa pe tot parul! Si este ff ieftin in jur de 3 lei o sticluta mica o gasesti la plafar.

| DiamondCat a răspuns:

Buna! Eu am gasit niste retete. Si eu am aceeasi problema si sunt complet stresata, m-am tuns bob, si nu imi sta parul, deci imi sunt intoarse varfurile pe o parte, iar pe cealalta nu! Iata reteta: Dupa spalarea parului cu un sampon natural, se aplica tratamentul Regivero plus. Acesta se foloseste pentru a stimula cresterea parului. Tratamentul Regivero plus se aplica dupa spalarea parului. Se maseaza scalpul timp de 1-2 minute. La fel ca la Regivero, in acest timp este foarte important sa masati parul atat in profunzime, cat mai aproape de radacina, dar si de-a lungul firului de par. Dupa masarea corespunzatoare se recomanda protejarea parului cu o folie protectoare timp de 45-60 de minute. Pentru rezultate imediate se recomanda pastrarea substantei pe par timp de 1-2 zile, pana la urmatoarea spalare.

Prin tratamentul intensiv se poate ajunge la rezultate vizibile in aproximativ 30 de zile. Prin tratamentul intensiv se intelege folosirea ambelor produse simultan si administrarea tratamentului la un interval de doua zile. Asta este reteta pe care eu am gasit-o. Sper sa te ajute! BAFTA! :*>big grin

| Sunshineeeeeeee a răspuns:

Foloseste tratamentul pe baza de petrol de la Farmec ajuta la cresterea rapida a parului.