Am aceeași problema în ultimi 2 ani dupa naștere, singura soluție este sa mergi la dermatolog să-ți recomande niște analize pe baza cărora o să-ți prescrie un tratament
Salut!
Am mai auzit de aceasta problema si prietena mea s-a dat cu toate cremele posibile.
Sincer, crema de galbenele la mine nu are efect.Doar exista pe pielea mea si nu vad nicio imbunatatire.
Incearca cu Vaseline.Doar pe maini.
Am mai vazut pe Youtube aplicata o crema de ochi si apoi vaselina sub ochi si lasata asa pe durata noptii pentru ca acea crema sa fie absorbita bine.Nu am incercat, dar vaselina creaza o bariera.
Ti-as mai sugera sa te dai cu o crema de maini si apoi sa le tii in manusi de plastic(din acelea care se gasesc in cutiile de vopsea).
Mai exista si varianta dermatolog sa-ti prescrie o crema.Probabil va fi preparata in farmacie.
Pe la medic ai trecut? Sau doar pe TPU?
Vantul iti usuca pielea. Dar nu cremele te ajuta.
Crema de galbenele este cea mai populara fiind la indemana. Dar nu e cea mai buna. Mai ales acum ca se face cu crema din comert. Inainte batranii o faceau cu untura de porc, de rata, de gasca.
Ulei de ungere industrial ( vectra 2), cu timpul iti va face niste maini fine de bebelus ))
Mulțumesc pentru răspuns. Sper ca il bei zilnic de dimineața.
Face bine!
Dermatolog!
Nu te va ajuta nicio crema și niciun ulei (recomandate de nespecialiști )la o asemenea problema.
Sanatate multa!
doiny întreabă:
DaciaRomania întreabă: