| Cadillac a întrebat:

In aceasta vara nu stiu ce am facut dar m-am ingrasat foarte mult si de la o greutate ideala pentru varsta mea am ajuns supraponderal si abia acum am observat cat de gras sunt si am inceput sa tin un regim iar regimul meu suna cam astfel nu mananc deloc paine, dimineata 1 iaurt sau ceva lactat, la pranz si la cina foarte putina carne iar in rest supe, lactate cu 0% grasime, in rest foarte multe legume si frucete iar pe parcursul zilei fac exerciti de fitnes pentru abdomen ca sa dau burta jos acasa deoarece am sala de sport langa casa mea si nu baga nimeni bani in ea ca sa se faca ceva acolo. Cei care stiti imi puteti spune daca regimul meu va da roade si daca nu e bun va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac ca sa il imbunatatesc va rog! DAU FUNDA:X!
SI SA NU UITAM AM 14ANI 1, 66 INALTIMEA

Răspuns Câştigător
| Baracuda a răspuns:

Asa.deci, si eu am tinut un regim asemanator, si in 2 saptamani am slabit 8 kg.ideea este sa mananci cam 450 de calorii pe zi...adicam un ou sau un iaur dimineata, la pranz, carne de pui la gratar, FARA PIELE, si seara o ciorba/supa.E cel mai bun lucuru pe care il poti face, si iti spun din proprie experienta, si cu cat faci mai multe exercitii cu atat este mai bine.incearca sa mergi cu bicicleta, consumi 600 de calorii pe ora.si cam asta e.incearca ce ti-am zis eu, si o sa vezi rezultate in 2 saptamaniwinkingBafta multa!

1 răspuns:
| DYsSsA a răspuns:

Eu am 12 ani si sunt mai inalta decat tine =]]]] ma rog... Dieta ta e foarte buna... daca as vrea si eu sa tin blushing