| amnesia5sos a întrebat:

Incep clasa a8a toamna aceasta si nu stiu cum sa ma imbrac la festivitatea de inceput de an. Stiu ca mai este pana atunci, dar imi place sa ma gandesc la toate din timp. Sa ma imbrac intr-o rochita sau cu niste blugi si cu o camasa draguta? Si daca imi iau o rochita, sa fie mai eleganta sau o rochita simpla de vara, totusi nu e sfarsit de an sa ma imbrac prea elegant... Voi ce ziceti? big grin Funda

Răspuns Câştigător
| Denudeny a răspuns:

Sa la iei din timp nu e o idee asa de buna... In primul rad, pentru ca in timp vor exista schimbari de personalitete, gusturi, etc... (ceea ce e foarte posibil).
Dar daca esti de parere ca nu o sa-ti schimbi parerea ai putea sa te orientezi pe stiulul tau si pe personalitetea actuala, cat si pe aspect... Asta ar fi doar un sfat orientativ... Totul depinde doar de preferintele tale. Si da, ai dreptate, nu e sfarsit de an, dar totusi e bine sa ai mereu ceva in pluswinking
Sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| irinuk28 a răspuns:

Eu zic sa te distrezi cat mai e vara, si sa nu iti umpli capul de pe acum cu cumparaturile de scoala. Oricum, chiar daca te gandesti de pe acum, s-ar putea ca mai apoi sa te razgnadesti si tot degeaba. Sa ai o vara placuta!

| Kristinnaaa a răspuns:

Bună,

Găsești aici niște idei de ținute, ai putea purta chiar și o ținută formată din fustă și bluză. :)

http://sanduirina.com/back-to-school-2013-care-este-stilul-tau/

Mult succes!