| Ionela_1027 a întrebat:

SAlut!
Intrebare pentru fete: ce va place sa faceti acasa in timpul liber in de-ale frumusetii? ex: ingrijirea unghiilor
Astept raspuns fetelor [funda]
Bye!

Răspuns Câştigător
| Roxana90roxana a răspuns:

Imi fac modele pe unghii. unghii cat mai colorate. le dau un aspect dragut. fiecare unghie alt model si alta culoare.

imi coafez parul. sa vad cum imi sta mai binetonguehee hee

c-am asta. machiaj.sa vad cum e mai dragut. haine.

uite.de ex inainte sa ies seara undeva...imi pregatesc tinuta de la haine accesorii machiaj par unghii de dimineata.ca sa nu stau pe moment sa fac totultongue

c-am asta poti face in ale frumusetiitonguetongue altceva nu prea ai ce.sincerhee hee aa si pensatulbatting eyelashes

5 răspunsuri:
| BeautyTeacher a răspuns:

HEY! pai eu mai intai imi fac pentru ten un tratament cu aburi cu musetel apoi ma exfoliez cu malai sau zat de cafea.Apoi aplic o masca din ulei de masline si miere sau imi cumpar eu unabig grin
Apoi imi pun o masca pe par din ulei de ricin un ou si niste miere de albine
Fac o baie fierbinte cu lumanarele parfumate si in baie adaug: o cescuta de lapte, o cescuta de ulei de masline si o cescuta de miere ca apoi sa am pielea foarte moale si hidratata. Dupa ce ma usuc ma ung cu niste lapte de corp.
Apoi imi fac unghiile:X Mai intai le fac cu pila apoi le tin putin in o cana cu apa cu niste suc de lamaie si niste gel de dus si dupa ce le usuc le dau cu oja si apoi aplic si niste modele.
Apoi ma spal bine pe dinti si ii albesc cu niste sare sau bicarbonat de sodiu.
Apoi imi ingrijesc talpile, mai intai le exfoliez cu niste malai apoi aplic un strat generos de smantana e foarte buna pentru calcaiele tari. apoi le clatesc si aplic un strat de crema.
Apoi imi inlatur parul nedorit adica ma epilez si ma pensez.
Cam atat!

| blackcat99 a răspuns:

Imi place sa imi fac unghiile (toate modelele), sa imi aranjez parul ca lady gaga laughing [incearca si tu sa vezi ce calumea e laughing ], si sa incerc mai multe modele de machiaj. funda?

| Escape a răspuns:

Ingrijirea unghiilor - le dau cu lac de intarire si de crestere, dupa aia incerc sa fac modele mai greute pe ele puppy dog eyes sa vad daca imi ies
aranjarea parului- il indrept, il ondulez, ma uit pe you tube sa vad frizuri noi etc
fata - masca cu cacao lapta miere pentru cearcane happy ma pensez,
cam atat happy

| LittleDrop a răspuns:

Experimentez noi modele de unghii, noi forme [patrate, rotunde]. Culori cat mai trasnite si mai frumoase, modele cat mai indraznete.

Imi curat, tonific si hidratez fata. big grin

Incerc noi coafuri, sa-l prind in alte moduri decat cele obisnuite sau ii dau o forma cat mai frumoasa.

Fac dus, ma dau cu crema, fac masaj thinking

Ma pensez. Machiajul cat mai natural. nu-mi plac fetele machiate in exces, zici ca-s din filme horror.laughing

Hmm. cam atat!happy

| bbyyyyyyyy a răspuns:

Mie imi place cand is acasa si ma plictisesc sa ma machez doar asa de distractie sau imi fac parul