| Fdstra a întrebat:

Intrebare simpla, dar vreau argumente, va rogbatting eyelashes :
Preferati spray sau parfum?big grin:Xhappy

9 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Parfumul pentru ca persista mai mult happy

| Mentaaaaa a răspuns:

Parfum pentru ca spray-ul contine aluminiul si acesta dauneaza pielii, pentru ca parfumul persista mai mult :X deci cred ca aceste argumente sunt de-ajuns. Tu ce preferi?

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Parfum. love struck
Pur si simplu, pentru ca imi plac foarte mult.

| ioana1704 a răspuns:

Fiecare are rolul sau. si parfum si spray deodorant. ideal ar fi sa fie din aceeasi gama

| RS4 a răspuns:

Ambele cred ca lasa pete pe haine! dar un parfum de calitate (firma de renume) va fi intotdeauna peste orice deodorant! dar pe gat, sau pe hainele de culoare inchisa va persista foarte mult! un deodorant este bun de dat zilnic sub brat! dar mirosul adevarat va veni de la un parfum dat pe gat! bafta!

| Claudiina a răspuns:

Eu una as prefera parfumul.
De ce? Pai eu cred ca parfum inseamna eleganta, iar spre deosebire de spray persita mult mai mult.
Parfumul este si un cadou idealhappy, nu poti sa oferi drept cadou un spray caci se poate interpreta.
In plus parfumul mirose foarte puternichappy.
Si spray-ul miroase dar de obicei parfumul este cel mai agreeat!happy

| lovet1coolgirl a răspuns:

Parfumul pentru ca are un miros mai placut... daca ai o ocazie dar daca nu poti lua spreiul pentru ca parfumul e mai elegat...da eu aleg parfumu big grin

| x_9045 a răspuns:

Parfumullove struck persista mai mult si asa cum a mai spus cineva contine aluminiu care face rau pielei...

| luciana_3122 a răspuns:

Parfunm areun miros extraordinallove struckbig grin si sprayul este bun, dar tot Parfumul preferbatting eyelashes FUNDA?batting eyelashes

Întrebări similare