| FallInLove a întrebat:

La banchetul de la sfarsitul lui a 8-a trebuie neaparat sa ma imbrac cu o rochie elkeganta si sa port tocuri? MIe nu-mi prea plac rochiile si ma gandesc sa merg cu o rochita asa, mai obisnuita, nu din aceea eleganta.Si pantofi cu toc nu vreau sa port, desi toate colegele vor avea.CE >credeti?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să porți ce vrei.

| EmanuelEmy7 a răspuns:

Nu iti lua pantofi cu toc, i-ati incaltari normale, si poarta o fustita decenta, bafta! big grinwinking

| LarisaXx a răspuns:

Poarta ce vrei tu. Important e sa te simti bine happy

| gabi8florentina9 a răspuns:

Ce conteaza ce fac colegele tale? Poarta ce vrei. Totusi, daca esti ca mine, fata acea tipica care de obicei e cu baieti, mereu in tenesi si blugi si niciodata rochii, crede-ma, o sa-ti placa sa porti o rochie, ce sa mai zic de baieti. O sa fi in centrul atentiei, fara sa vrei si sa fiu sincera, mie mi-a placut, nu pot garanta si pentru tine.

Despre pantofii cu toc, mi-am luat la indemnul tatei de 7-8 cm, si i-am purtat cam... 10-20 min? Apoi i-am aruncat sub o masa si mi-am facut de cap in balerini.

Nu stiu ce concluzie e de tras din asta (imi place sa vorbesc despre banchetul meu) dar ar trebui sa fie o seara speciala, atat pentru tine cat si pentru colegii si profesorii tai.

Distractie placuta!

| Elynad a răspuns:

Pantofi fara toc nu merg cu o rochie de seara. Dar cu o rochicioara se pot potrivi chiar foarte bine...