Incearca sa te caltesti cu apa cu un pic de otet e un remediu babesc. Dar incearca de cateva ori nu doar 1 data. Macar timp de 3 -4 spalari
Ce zici daca imi dau cu sloboz in cap o sa mai am?
Daca vrei sa scapi rapid de matreata, foloseste un produs mai eficient. Eu de ex am folosit samponul Ducray Kelual - il gasesti doar in farmacii. Este foarte bun, dar si putin mai scump. - aprox 60 lei, oricum sa stii ca daca il cumperi nu vor fi bani aruncati-intr-adevar elimina matreata severa si calmeaza scalpul, daca ai aut si tendinta de a te scarpina.
Te speli cu acel sampon o data la 2 zile! Daca nu iti vei rezolva problema ai putea sa te duci la farmacie si farmacistul/a iti va recomanda ceva special pentru scalpul tau!
Probabil ai matreaza din cauza faptului ca nu te clatesti bine. Ceea ce ai tu pot fi si coji de pe scalp Incearca sa schimbi samponul.Nu e indicat sa te speli des pe cap pentru ca parul o sa se ingrase mai repede.Sampoanele CLEAR au zinc, din cauza caruia parul se ingrasa mai repede.Acest lucru il stiu de la o coafeza.Incearca si samponul Wash&Go Anti-Dandruff
Dap sunt coji si mersi pentru wash&go de cand am folosit acest sampon si remediul babesc spus de gothictiamad nu mai am nimic si imi este foarte bine daca ar exista 2 funde ti-as da si tie una! iti multumesc
Orice sampon e bun, doar ca dupa ce te dai cu el te clatesti o ora si tunu stia 1 min si gata te-ai clatiti...clatestete bine timp de mai mult timp siti va trece(nu pune mult sampon, de la prea mult se face matreata!)
anonim_4396 întreabă:
violetaaaa11 întreabă: