| dark22 a întrebat:

Salut la toti, am matreata putin cam multa eu ma spal cu un sampon cu numele : CLEAR ANTI-DANDRUFF-SHAMPOO va rog din tot sufletul ca raspunsurile voastre sa nu fie pe baza a glumitului cu alti adica pentru alti care nu vor sa il duca in viata de apoi pentru ca i-a dat un raspuns gresit intrebarea mea este pentru voi asta : De cate ori sa ma spal cu el? 2-3 ori pe saptamana sau zilnic? nu stiu daca am scalpul mai gros mai slab mai cum o fi ca nu ma pricep VA rog daca nu va pricepeti nu dati un raspuns! PUNCT.

Răspuns Câştigător
| GothicTiamat a răspuns:

Incearca sa te caltesti cu apa cu un pic de otet e un remediu babesc. Dar incearca de cateva ori nu doar 1 data. Macar timp de 3 -4 spalari

| dark22 explică (pentru GothicTiamat):

Ce zici daca imi dau cu sloboz in cap o sa mai am?

7 răspunsuri:
| JustMe11 a răspuns:

Daca vrei sa scapi rapid de matreata, foloseste un produs mai eficient. Eu de ex am folosit samponul Ducray Kelual - il gasesti doar in farmacii. Este foarte bun, dar si putin mai scump. - aprox 60 lei, oricum sa stii ca daca il cumperi nu vor fi bani aruncati-intr-adevar elimina matreata severa si calmeaza scalpul, daca ai aut si tendinta de a te scarpina.

| maria999 a răspuns:

Te speli cu acel sampon o data la 2 zile! Daca nu iti vei rezolva problema ai putea sa te duci la farmacie si farmacistul/a iti va recomanda ceva special pentru scalpul tau!

| blueeyes31 a răspuns:

Probabil ai matreaza din cauza faptului ca nu te clatesti bine. Ceea ce ai tu pot fi si coji de pe scalp happy Incearca sa schimbi samponul.Nu e indicat sa te speli des pe cap pentru ca parul o sa se ingrase mai repede.Sampoanele CLEAR au zinc, din cauza caruia parul se ingrasa mai repede.Acest lucru il stiu de la o coafeza.Incearca si samponul Wash&Go Anti-Dandruff

| dark22 explică (pentru blueeyes31):

Dap sunt coji si mersi pentru wash&go de cand am folosit acest sampon si remediul babesc laughing spus de gothictiamad nu mai am nimic si imi este foarte bine daca ar exista 2 funde ti-as da si tie una! iti multumesc

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Orice sampon e bun, doar ca dupa ce te dai cu el te clatesti o ora si tulaughingnu stia 1 min si gata te-ai clatiti...clatestete bine timp de mai mult timp siti va trece(nu pune mult sampon, de la prea mult se face matreata!)

| dark22 explică:

A dracu baluba