| SweetMangoo a întrebat:

Salut la toti! Am multe intrebari-
Cum sa-mi inalbesc dinti ma spal in fiecare dimineata si tot sun galbui?
Cum sa-mi fac parul sa straluceasca imi spal parul in fiecare duminica?
Cum sa imi impletesc parul in 2?

Răspuns Câştigător
| HappyCandy a răspuns:

3 http://www.youtube.com/watch?v=3oxVRRDl1ww&feature=related
2 Uleiul de masline,parerea mea ca e cel mai bun pentru stralucire,mastiile pe baza de masline,tratamentele, uleiul de masline aplicat pe par face minuni, o sa ai un par moale si foarte stralucitor si dupa mine e bun pentru toate tipurile de par.Si nu uita dupa baie sa-l stropesti cu apa rece, astfel nu va cadea parul.
1 Sa iti inalbesti dintii poti in mai multe metode dar o sa iti dau citeva naturiste
Ea o felie de lamiie si cu coaja acesteia, ia partea alba si freaca la dinti
Foti sa freci dintii cu sare sau soda de masa dar aceasta o sa duca la o alta paguba, anume o sa se strice stratul de smalt si astfel vei avea dinti foarte sensibili
Maninca produse ca merele sau gutuile
Si niste reguli
Ce poti face pentru a avea dinti mai albi:

1. Pentru a preveni ingalbenirea dintilor, dentistii recomanda spalarea lor la mai putin de 30 de minute dupa servirea masei, asadar de 3 ori pe zi, la care sa adaugi si folosirea atei dentare, pentru curatarea spatiilor dintre dinti.

2. Renunta la fumat! Nicotina duce la aparitia unor pete maronii ce sunt greu de indepartat pentru ca penetreaza smaltul.

3. Spala-te cu bicarbonat de sodiu aplicat direct pe periuta de dinti (pastele de dinti care promit albirea dintilor se bazeaza pe acelasi bicarbonat de sodiu).

4. Spala-te pe dinti sau clateste-ti gura cu apa ori de cate ori bei un ceai, o cafea si vin rosu sau mananci fructe rosii precum coacaze, cirese, mure. Acestea iti altereaza culoarea si stralucirea naturala a dintilor.

5. Cauta sa mananci alimente precum mere, telina sau morcovi intrucat ele contribuie la eliminarea depunerilor de pe dinti prin accelerarea productiei de saliva.

6. Fa-ti un detartraj la fiecare 6 luni deoarece acest procedeu poate face sa dispara diferite pete cauzate de ceai sau de cafea.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Mananca multe mere, spala'te dupa fiecare masa, renunta la dulciuri si la sucurile din comert

2) Dupa ce te'ai spalat la cap si te'ai clatit bine, mai clateste'te o data cu ceai de sunatoare, lasa sa intre in par 10 minute si dupa usuca'te normal.

| AiDuTzA a răspuns:

1) spalate dimineata si seara si dupa ce mananci si consuma mere, fructe si legume in general
daca nu merge, poate un consult la stomatolog pentru inalbire?big grin
2) cumpara si un balsam si o masca de par din gama samponului si da-te cu ele
sau spala-te mai des(de 2 ori pe saptamana.)winking
3)iti rasucesti parul: lunand 2 suvite, le rasucesti una de alta
sper ca te-am ajutatbig grin

| claudia11111 a răspuns:

pai. a avut si cineva o problema. insa a mancat mere si s-a spalat cu sare de 2-3 ori pe saptamana happy

| ioanaioana a răspuns:

1.ia-ti pasta speciala pentru albirea dintilor sau du-te la dentist ca sa-ti faca curatare profesionala
2.iti trebui sampon special
3.asta nu prea se poate explica, decat daca iti arata cineva

| alexa_2844 a răspuns:

Mah sa ai dintii mai albi ai putea sa incerci sa te speli cu bicarbonat de sodiu de 2 ori pe saptamana, iar pentru stralucirea parului sa incerci sa te speli macar de 2 ori pe saptamana si sa te dai cu ulei de masline inainte sa te speli...te pup

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute