| Cristian969 a întrebat:

Salut lume.aM o problema cu care aproape de 3-4 lunı ma confrunt dar nici un rezultat.Problema este ca imi apar din ce in ce mai multe coşuri pe fata(şi nu-s dın alea negri,care dupa ce le scoti trec,nu,is din alea albe)inainte cind imi spargeam coşurile nu aveam probleme,treceu deja a doua zi,insa acum imi sparg unu şi in locul lui ramine punct roşu evidentiat, iar mai apoi se umple cu piroi im plus mai iesa inca vreo doua in jurul lui şi imi fac griji de fata measad. Mentionez ca am 17 jumate,poate e de la virsta:? Aş vrea nişte sfaturi de la acei care deja sau confruntat cu aceasta situatie şi care ştiu ce remedii se potrivesc,Va rog frumos nu*mi dati sfatui care le-ati auzit nustıu de la cine şi nu sunteti sıguri de ele,concret, doresc cewa ce sa ma ajute.Multumesc!happyAm şi o funta aici:!

Răspuns Câştigător
| ElenaDanielaE a răspuns:

Daaaa... pentru cosuri, dar prima data trebuie sa le "storci ", apoi poti sa'l aplici
Pentru mai multe detalii poti intreba farmacista... Trebuie sa il "prepari " tu ca sa devina o solutie lichida, dar o sa ai in pachet mai multe instructiuni!

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ElenaDanielaE a răspuns:

Foloseste Zineryt happy

| Cristian969 explică (pentru ElenaDanielaE):

Pe tıne te-a ajutat?:^)şi la ce foloseste el?

| Cristian969 explică (pentru ElenaDanielaE):

Mutumes pentru sfat, am sa folosesc şi zineryt, dar nustıu daca pot sa-l gasesc şi in tara ın care ma aflu(Turcia)sa speramhappyMultumesc la totı.

| ElenaDanielaE a răspuns (pentru Cristian969):

Sa speram... Funda?laughing tongue

| ElenaDanielaE a răspuns (pentru Cristian969):

Daaaa... pentru cosuri, dar prima data trebuie sa le "storci ", apoi poti sa'l aplici
Pentru mai multe detalii poti intreba farmacista... Trebuie sa il "prepari " tu ca sa devina o solutie lichida, dar o sa ai in pachet mai multe instructiuni!

| ℜëßëℓå a răspuns:

Daca iti spargi vreun cos in locul lui apar mai multe asa ca mai bine nu ti le mai sparge, ok?
Si eu am avut si stii ce merge cel mai bine? Fa-ti un ceai de pelin si apoi dati cu el pe fata in fiecare zi si iti vor mai disparea din ele.

| Mirrre a răspuns:

Este si din cauza varstei pentru ca esti inca in crestere..si mie mi'au aparut si m-am confruntat cu ele dar cu timpul au trecut..trebuie sa ai rabdare..eu am folosit masca pentru curatarea fetei si a fost buna.m'a ajutat foarte mult.Ar trebui sa iti cumperi de la farmacie ceva masca sau crema pentru curatarea fetei si a cosurilor happy

| Cristian969 explică (pentru Mirrre):

Pai uıte, am fost şi la cosmetolog la curatat fata, tptul era ok insa peste o saptamına aceeaşi problema, din doua cosurile ataca sadnustıu ce sa mai fac.;(

| Mirrre a răspuns (pentru Cristian969):

Cunoscut un baiat care a patit la fel ca tine.dar cu timpul iti trece..mai ales daca gasesti ceva crema pentru curatare care sa-ti fie buna..pentru ca fiecare are un altfel de ten si mie crema aia pe care am folosit'o a fost buna dar poate tie nu ti'e buna..de aia zic ca ar fi mai bine sa intrebi la farmacie.Dar si varsta este de vina. Daca ai avut contact sexual iti va trece mai repede. daca inca nu ai avut, dupa ce o sa ai o sa-ti treaca..si la mine asa a fost happy

| RoJy a răspuns:

Eu am 13 ani si aveam si eu cosuri. Incearca un tratament si sa nu te mai "zgandari", daca intelegi ce vreau sa spun. Stai mult la soare ca iti usuca fata. Eu asa am facut si pe fata nu mai am aproape deloc, insa mi-au aparut pe pept, bine nu foarte multe. Alea pe piept nu sunt de la transpiratie ca fac dus de 2 ori pe zi da oricum nu conteaza happy Sfatul meu e sa lasi cosurile in pace si sa stai la soare ca iti usuca fata.
P.S. Consulta si un specialit.
Funda? happy