| AlyLov3 a întrebat:

M-am gandit de ceva timp sa imi vopsesc varfurile cu Albastru de Metil. M-am documentat putin si am citit in majoritatea partilor ca daca nu te decolorezi inainte, daca ai par inchis, vei pata tot (perna haine, piele). Eu am parul saten, o nuanta intre deschis si inchis, ceva gen castaniu; si ca nu se va cunoaste chiar asa de bine. Daca ma voi decolora inainte, nu se vai mai lua?
P.S : Sa raspunda cei care si l-au vopsit, please big grin

Răspuns Câştigător
| littlethings23 a răspuns:

Eu am folosit nuanțator de la farmacie, sunt niste sticluțe mici si nu sunt nici foarte scumpe. Parul meu e saten inchis spre negru, adică daca vreau sa ma vopsesc trebuie sa ma decolarez la greu. Totuși acel nuanțator a prins destul de bine si nici nu pătează. Posibil după ce iti faci baie pe cap sa se murdărească putin prosopul. Eu am Șuvițe roșii nepermanenta si sunt destul de proeminente. Mai bine nu iti faci permanente, ma rog, daca vrei doar vârfurile poti sa le faci permanente, dar mai bine le faci la salon.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ai face tot pateaza. Daca te decolorezi culoarea va iesi mai aprinsa iar dupa cateva spalari va deveni verde si bucata decolorata poate ramane patata. Eu am incercat pe par nedecolorat (tot satena) si a iesit minunat mai ales la soare se vede perfect. Succes!

| SchIULIA a răspuns:

Depinde de cantitatea de apa pe care o amesteci cu acel noantator. Si eu mi-am vopsit varfurile si parul meu este blond si nu l-am decolorat...