| AndreiGaraiacu a întrebat:

M-am vopsit in cap cu vopseaua din plic ce se gaseste la Profi sau orice supermarket, iar culoarea este un rosiatic si nu se mai duce. Ce ar trebui sa fac?
Multumesc frumos!

5 răspunsuri:
| Sonia822 a răspuns:

Oricine isi doreste asa o vopsea, care nu se duce, ce marca e? Poti aplica alta, dar iti afecteaza parul, trebuie sa treaca cel putin o luna jumate. Ca intra chimicalele in sange.

| AndreiGaraiacu explică (pentru Sonia822):

Nu mai stiu exact marca. Eu am parul scurt de tot si mi se mai vede putin, cum as putea face sa nu se mai vada? Nu doresc sa aplic alta, vreau sa revin la parul meu normal.

| Sonia822 a răspuns (pentru AndreiGaraiacu):

N-ai cum. decat chimic- mai rau. Poti insa sa mai scoti putin din ea in felul urmator: Pune in sampon o lingurita bicarbonat de sodiu, freaca bine, ca mai scoate din ea. La sfarsit clateste-te cu otet nediluat, ca e acid, si, iar, mai scoate putin. Parul nu va mirosi a otet

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Poti incerca dupa ce te ai samponat sa te freci cu zeama de lămâie și bicarbonat, apoi clatesti cu apa

| mirceakitsune a răspuns:

Te tunzi periuță, ca să nu riști cu alte metode pierderea părului, așa mai bine te tunzi să-ți crească frumos părul și porți o șapcă sau căciulă dacă nu-ți place nu porți nimic și-ți lași capul liber.