| WithoutName123456789 a întrebat:

Salut,ma confrunt de cativa ani cu acneea si inca nu am reusit sa scap de ea.Am fost si la dermatolog si niciun gel de la el nu m-a putut ajuta.Am folosti diverse metode,precum lamaie,miere cu scortisoara,spirt medicinal,mixtura mentolata,sapun cu sulf, masca cu carbune activ, ceai de musetel. Momentan folosesc un gel de curatare dimineata si seara, mai exact Garnier Pure Active 3 in 1, care simt ca imi curata fata foarte bine.Insa nu e de ajuns. Poate sunt dintre voi care au trecut prin acelasi lucru ca si mine.Voi cum ati scapat? Ati avut o anumita rutina? O anumita alimentatie? Ce ati folosit?
Mentionez ca am tenul gras.

6 răspunsuri:
| FruttiFresh300 a răspuns:

Dacă ai noduli, ai nevoie de un tratament foarte puternic pentru rezolvarea problemei.
Depinde și de varsta ta, pentru că dacă ai pana în 16 17 ani, e normal și o să-ți treacă când vei mai creste puțin, dar dacă ai trecut de 20 de ani deja și încă ai problema asta, ar trebui să încerci un alt dermatolog.

| Sn4k3 a răspuns:

Dermatologul m-a ajutat sa scap de ele (pentru o perioada), dupa n-au mai fost o problema ca nu mai apareau asa multe si nici n-are cum sa-ti treaca de tot decat odata cu varsta. Deci incearca alt dermatolog. Normal ca si stilul de viata sanatos ajuta (alimentatie, multa apa, sport, igiena, reducerea stresului, sa eviti sa pui mana pe fata) si mai incearca produse pana vezi ca functioneaza unul sau pana te ajuta alt dermatolog.

| costinsilviu89 a răspuns:

Salut, afecțiunile de piele cum ar fi acneea, producția în exces de sebum, scalp uleios (ce duce mai încolo la calvitie) sunt corelate cu afecțiuni ale ficatuluindatorita consumului de zahărul procesat si fructoza din fructe de evitat și produsele lactate in egală măsură. Ficatul nu poate procesa aceste zaharuri decât într-o cantitate extrem de mica, restul fiind depozitat sub forma de grăsime în organe. Corpul încearcă să elimine acel exces de grăsime pe unde poate cum ar fi și prin piele. Daca vrei sa scapi de acnee trebuie să renunți la zahar și fructe și lactate definitiv și să mănânci carne grill sau in supe (nu procesata), cartofi, orez, si anumite legume.

| Ana7807820 a răspuns:

Foloseste UN SINGUR produs timp de o luna si vezi ce se va intampla

| ee a răspuns:

Si eu de prin 2000 si apar sistematic cosuri uneori mai mari furunculi nu stiu ce sa mai fac sa nu reapara

| Adry05 a răspuns:

Ca alimente trebuie sa eviti lactatele si zaharu in primul rand + prajeli si alte din astea, sa bei cat mai multa apa.