| Florynn1 a întrebat:

Mă numesc Florin, am 14 ani și întrebarea mea e următoarea :
La vârsta asta, nu mi-a crescut barbă, deși mi-aș dori.
Și mă tot întreb ce se întâmplă dacă îmi rad "puful" de pe față, mustața.
Rog seriozitate, iar răspunsul util primește fundă.
O zi bună!

Răspuns Câştigător
| Tinna666 a răspuns:

Da,iti va creste dar ai grija sa nu regreti..sa nu te apuci sa te razi pe pometi... uita-te la poze, vezi ce forma vrei sa iti faci si nu rade nimic in plus happyoricum parerea mea este ca te grabesti, dar e alegerea ta happy

7 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Stai mă liniştit ai 14 ani, depinde si de organism unui prieten i-a dat câteva firicele pe la vreo 16 ani, mie mi-a dat puful pe la vreo 12 ani, acum am 15 nu iti rade nimic mai aşteaptă tu încă 2-3 ani şi o să ai câteva fire, nu te grăbii eşti încă tânăr, după o să-ţi pară rău că ţi-ai ras puful.
Baftă.

| Tinna666 a răspuns:

E normal sa nu iti creasca parul pe fata, esti inca mic.chiar iti doresti de pe acum par? normal ca daca iti razi puful acesta cu timpul va creste din ce in ce mai mare si negru.dar ai grija pe unde dai cu bigul.sa nu dai pe toata fata, doar pe unde vrei barba

| Florynn1 explică (pentru Tinna666):

Eu aș vrea pe toată fața să am barbă. Chiar îmi doresc happy
Deci, dacă-mi iau puful cu bigul, îmi va crește barba?

| VladyXR a răspuns (pentru Florynn1):

Intelegi ca ai 14 ani? laughing Tu la varsta asta vrei barba..eu am 19 ani, si nici macar nu mi-a crescut barba..organismul tau e in dezvoltare mai ai de crescut pana la barba.

| Florynn1 explică (pentru VladyXR):

Am un coleg mai mare cu 2 luni ca mine și are o barbă mare...

| doctorandus a răspuns:

Nu faci barba sa creasca prin a te rade. Este o superstitie. Cum zicea dr. Oz, barba nu e tufis ornamental, ca sa creasca mai tare daca o razi.

| RobertMoon a răspuns:

Sunt atatia barbati pe site si ai dat funda la o fată. Barba creste in ritmul ei, nu trebuie sa faci nimic sa crească mai repede, tu ai 14 ani, ce barba vrei sa ai? La altui nici la 20 si ceva de ani nu le creste cum trebuie...