anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, mă numesc Marian, am 14 ani și aș vrea să încep o meserie ca reprezentant, ce trebuie să fac?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vorba lui Salontanul. Ca reprezentant, doar tu stii de care, trebuie sa stii sa scrii.
In al doilea rand, prioritatea ta la varsta asta este scoala.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poti sa incepi prin a invata sa scrii. Exemplu: "Salut! (se poate pune si virgula in loc de semnul exclamarii) Ma numesc Marian, am 14 ani si as vrea sa incep o meserie ca reprezentant (probabil vanzari!). Ce trebuie sa fac?". Dupa ce inveti sa scrii corect probabil ca vei ajunge la 15 ani si, cu acordul parintilor, vei putea lucra! Fii sigur ca nu te va angaja nimeni pentru ca trebuie sa-ti faca program redus si sa plateasca contributii ca pentru un program de 8 ore. Asa este legea facuta de tampitii de parlamentari.

| Violleta2022 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci la 14 anisori, este sa mergi la scoala si sa inveti, ca sa poti sa-ti termini educatia!
Meseria o poti invata dupa ce termini liceul si eventual o facultate, ca sa ai sansa sa ajungi reprezentant profesional, ca fara carte... NU ai parte de nimic!

Oricum, la 14 anisori este ilegal sa muncesti sau sa te angajeze cineva.
Prioritatea ta ar trebui sa fie acum "reprezentant" la scoala generala, cu note numai de 9 si 10 ca sa ai sanse de a intra la un liceu bun, cand dai examenul de capacitate, dupa terminarea scolii generale, clasa a VIII-a.

| sierra1 a răspuns:

Marian mamă, mai fă școală măcar doi ani, apoi iți pui problema de a practica o meserie.

| ReddY25 a răspuns:

Să mai aștepți

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Ceri instruire 1-2 zile acolo unde gasesti, neplatita.
si din propozitia asta, va intelegeti voi, plateste sau nu, 2 zile sau 20, experienta sau nu.
ca nu ai ce sa faci dinainte