Https://therhythmofheels.wordpress.com/......sanatoase/
Din proprie experienta iti spun : uleiul de masline. Maseaza unghiile cu ulei caldut in fiecare seara, lasa-l sa actioneze 15 minute sau pesste noapte si in 10 zile se rezolva problema.
Un mic drum la doctor pentru a vedea daca suferi de vreo deficienta vitaminica
Poti folosi ulei de masline(pentru hidratare si contra exfolierii) si galbenusul de ou(pentru intarire), suc de lamaie pentru albirea unghiilor.
Bună!
1. Spală-te pe mâinii.
2.Amestecă: ulei măsline+suc lămâie+zahăr brun şi întinde pe unghii.
3.Clăteste.
4. Dacă nu merge, atunci du-te la un dermatolog.
Sper că te-am ajutat.
Cu bine!
Intaritor de la evelin 8 in 1 este cel mai bun.Iti dai cate un strat in fiecare zi 4 zile la rand, apoi stergi cu acetona si iar cate un stratin fiecare zi.In doua saptamani vei avea unghii groase si frumoase.Costa 10 ron.
Am aceeasi problema : Aceste sfaturi mi le-a dat matusa mea care este manichiurista la un salon din mall!
1) Mananca mult calciu (lapte, oua, branza)
2)Da-le cu lac... nu cu oja. cu lac...
Îţi doreşti unghii lungi şi frumoase dar ele se exfoliază imediat ce cresc mai mult de câţiva milimetri şi nu mai poţi visa la o manichiură adevărată decât dacă îţi pui unghii false.
Nu eşti singura. O mulţime de femei se confruntă cu această problemă. Şi bărbaţii au unghii exfoliate, dar în general este o problemă feminină, probabil din cauza stilul de viaţă specific.
Unghiile exfoliate – sau, în termeni medicali, onicoschizia – reprezintă o problemă estetică, şi nu una de sănătate aşa cum am putea crede. Unghiile care se "desfac" în straturi, sunt subţiri, moi şi se rup uşor nu sunt o urmare a lipsei de vitamine şi minerale ci un efect al stilului de viaţă.
Ajunge să te gândeşti la câte "torturi" sunt expuse unghiile tale într-o săptămână normală: te speli pe mâini de cine ştie câte ori, speli vase, foloseşti acetonă, zgârii cu unghiile şi le foloseşti pentru a deshide tot felul de cutii sau pentru a dezlipi etichete. Toate acestea sunt traume pentru unghiile tale, iar ca reacţie, ele devin friabile, moi şi exfoliate.
Cel mai important factor care contribuie la exfolierea unghiilor este apa. Când speli vasele, faci baie, sau îţi speli mâinile, unghiile se udă, apoi se usucă în mod repetat, ceea ce le usucă şi le slăbeşte.
Buna,
Aici gasesti tratamente pentru unghii de toate tipurile: http://frumusetefeminina.ro/......te-unghii/
Adela28 întreabă: