Pararea mea este ca da sa o porti fusta e frumoasa la fel si picioarele, doar nu vrei sa ai niste butuci de picioare, sunt sigura ca vei arata superb daca iti place mult fusta poart-o fara nicio jena! F u n d a?>
Am si eu o fusta la fel doar ca este simpla.Si am si eu picioarele subtiri si crede-ma ca pe aceasta fusta merg picioarele mai subtiri desii picioarele care le ai sunt aproape perfecte.Vai deci nu trebuie sa ii in considerare sfatul unor colegi idioti.Mai poti intreba o prietena daca este ceva.Dar sfatul meu este sa mergi cu fusta.Si ai noroc pentru ca la noi la scoala nu ne lasa cu fuste dinastea.Si are o fata fusta de asta doar ca pe gri si mai groasa si este grasa toate scoala rade de ea.Deci poarto linistita:*!
Pune-o! Vara o sa treaca rapid, iar pentru o tinuta asa de frumoasa nu trebuie sa-i zici nu. In special, cand suntem pe ultima suta de metri a scolii si suntem pe culmile vacantei de vara Si daca ai picioarele frumoase, n-ai niciun motiv sa n-o porti.
Da-i bataie. Profii oricum n-o sa te mai certe ca le-a pierit cheful, crede-ma
Poart-o. ai picioare frumoase, si nu trebuie sa le ascunzi, si in plus fetele ar trebui sa poarte mai mult fuste decat pantaloni :-
anonim_4396 întreabă:
Bianca_6401 întreabă:
DaciaRomania întreabă: