| Annelise a întrebat:

mi-am murdarit ugg-urile, de fapt cineva m-a calcat si a ramas urma talpii imprimata pe ugg urile mele. Nu am stiut cu ce sa le curat, am dat cu apa dar degeaba. Le-am dat cu detergent de vase dar faza e ca acum sunt mai inchise in partea unde le-am spalat (sa nu se fi uscat de tot?!) si par mai aspre...ugg urile sunt din piele de oaie... ce sa fac? le-am stricat?sad FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| Sliix a răspuns:

Heei :* Si eu am patit sa mise murdareasca. Am o pereche crem si se murdaresc destul de des. Eu mi le bagam la masina de spalat si dupa aceea le puneam sub calorifer sa se usuce. Si nu aveau absolut nimic. Dupa ce se uscau erau ca si noi. :) Si am citit si pe un site ca le poti baga la masina. Uite : Poti baga cizmele Ugg la masina de spalat automata, la o temperatura de 30 de grade. Seteaza un program care nu dureaza mai mult de 40 de minute. Foloseste un balsam de rufe care protejeaza materialul si culoarea naturalaa cizmelor. Dupa spalare, pune-le intr-un loc cald sau insorit pentru a se usca. Pune in interiorul Ugg-urilor un carton sau hartie mototolita pentru a ajuta la modelarea si revenirea la forma initiala. Sfat: nu folosi uscatorul electric deoarece materialul devine dur, usor tepos. Iti dau si site-ul de pe care am citit. :D http://www.fashionlife.ro/diverse/cum-se-curata-cizmele-ugg/ Sunt mai multe tehnici de a-ti curata ugg-urile :D -Sper ca ti-am fost de ajutor :*

5 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Frate da si tu le-ai spalat cu detergent de vase...straight face
nu aveai si tu niste sapun lichid, ceva?

| Annelise explică (pentru nicoletalavinia14):

Mai fatuca, petele mai greu de scos de pe haine dispar daca folosesti detergent de vase, daca nu stiai. Informeaza-te si dupa aia posteaza raspunsul tau atotstiutor care nu intereseaza pe nimeni!

| nicoletalavinia14 a răspuns (pentru Annelise):

Nu nu stiam, ca folosesc numai din astea de calitate,
hai bine, n-am chef de o conversatie lunga...deci nu te obosii sa raspunzi.

| Annelise explică (pentru nicoletalavinia14):

Informeaza-te si mai vorbim. (btw, se scrie "obosi") happy bafta

| Dannnnaaa a răspuns:

Buna...Presupun k inca nu s.au uscat...