Si eu am avut aceeasi problema inainte. Mai intai du-te sa iti tunzi varfurile dupa aia date cu,, Lotiune regeneranta cu petroleum '' de la Gerovital e in jur de 8 lei si iti face parul superb. Faci asa : inainte sa te speli pe cap iti aplici produsul mai intai pe varfuri apoi pe restul parului, stai 3 ore si dupa aia te speli bine bine cu sampon si balsam. Oricum, asta faci o singura data pe saptamana, in rest poti sa te speli normal, eventual iti mai prepari o masca din avocado, ulei de masline si galbenus de ou. Aaa, si evita sa iti usuci parul la temperaturi ridicate, si evita pe cat posibil ondulatorul si placa.
Indicat ar fi sa consulti un/o coafez(a) profesionista, care stie sa-ti fac un tratament adecvat parului tau (balsamul e superficial-poate ca parului tau ii lipsesc anumite substante minerale )
Eu folosesc gama de la elseve total repair 5 si sunt foarte multumita(tin sa mentionez ca parul meu este aspru si firele groase)iar dupa folosire parul meu este matasos
Eu am avut parul tot la fel dar dupa ce m-am dat cu gaz, si cu ou in acelasi timp am avut parul moale si des...eu iti recomand sa le folosesti...
anonim_4396 întreabă: