| SSis a întrebat:

Salut nu stiti cum pot scapa de cearcane?happy si cosuribig grin si inca ceva o crema de ten ceva sa nu mai am tenul asa de aspru sa zic asa sa il am mai luminat cevabig grin perfect sa zic asalaughing) multumesc:*

5 răspunsuri:
| misscuriosity a răspuns:

Pentru cearcane...dormi si tu mai mult big grin de cosuri nu stiu.ca nu prea am big grin o crema misto e aia de la nivea: NATURAL BEAUTY. si gelul ala de curatare tot din gama natural beauty e misto :*

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pentru coşuri încearcă zineryt, e bun. pentru cearcăne îţi recomand mai mult somn şi o alimentaţie mai echilibrată.

| SheCanFlyy a răspuns:

Pentru cosuri e bun zynerit iti trecut cosurile dar iti raman urme de la el(stiu din propria experienta). Eu acum folosesc Gama Stop Acnee de la Gerovital care consta intr-un gel de curatare, un baton corector purificator si o masca.Iti trec de la aceasta gama, e cea mai buna! O gasesti la PLafar.Pentru cearcane in fiecare seara pune felii de cartofi pe cearcane, sa vezi cum iti trec iar ziua astupa-le cu batonul corector.NU FOLOSII FOND DE TEN! foloseste baton corector din gama.Cremele nu sunt bune, pentru tenul aspru foloseste ceva de la plafar sau da-te cu felii de castraveti. Pup

| Crs a răspuns:

Foloseste ASOCILIN - se gaseste in farmaciile veterinare, dar este bun si pentru oameni, vindeca foarte bine si repede cosurile, si semnele lasate de cosuri, cicatricile, ranile, tot. Eu il folosesc pentru cosuri ca aveam si eu si chiar da rezultate, si nu il folosesc de mult timp! Si nici nu este scump - am dat 10 lei pe el. In schimb am mai folosit si alte creme si tratamente pentru cosuri de milioane nu au dat nici un rezultat - ba chiar ma cojeam pe fata straight face
pentru cearcane - foloseste rondele de cartofi - eu am incercat dar nu am rabdare sa stau in fiecare seara pe ochi cu cartofi pe ochi, asa ca folosesc un corector anticearcan big grin

| patty32 a răspuns:

Stiu eu pentru cearcaneeeelove struck
Nu prea am, da` am citit intr-o revistatongue
Ca prepari o solutie din doua linguri de lapte praf si 1 [sau 2 de miere]
big grin
Cica merge mereuthinking
Paa:*