Eu una iti zic ca aveam 45-46 de Kg si am 14 ani dar nu am tinut nici o cura ideea e ca numai mananc dupa` ora 5-6 seara si am ajuns la 43 de kg in 3 saptamani cam asa mai am si momente cand mananc dar cu paine neagra sau fara paine. Asta a fost ideea mea fiindca toate aceste cure nu fac atat de bine organismului fiindca este adaptat unui stil de viata si il treci repede la altceva. Tot ce trebuie sa faci e sa mananci dimineata dupa ce te trezesti la 12 si ianinte de ora 7 adica pe la 5-6 si sa mai mananci si fructe printre mese. Mult succes.
Nu lua cure de pe net sau stiu eu, fa-ti o cura personalizata. Nu ai voie sa mananci prajeli, grasimi, fast food, dulciuri, patiserie, sucuri. Ai voie sa mananci legume, crude, fierte sau la aburi, carne de pui sau de peste la gratar sau fiarta, fructe, lactate slabe, supe de zarzavaturi, cereale, alune si nuci in cantitati mici. Trebuie sa faci sport macar de 3 ori pe saptamana cate o jumatate de oras : alergari, sala, inot, baschet etc
Nu o sa slabesti niciodata cu ajutorul unor cure, elefctul va fi de scurta durata. Cea mai buna metoda este sa faci multe exercitii; poti sa alergi, sa sari coarda, orice doresti - sport sa fie
Buna,
nu tine cure de slabire pentru ca sunt o tampenie
ce faci? ti o cura de slabire cateva luni pana slabesti si dupa incepi iar sa mananci cum mancai inainte? nu e nici-o solutie asta! crede-ma.
Tu trebuie sa iti schimbi stilul de viata,intr-un stil de viata SANATOS pe care sa il ti toata viata.
In primul rand renunta la prajeli ( poti manca foarte rar prejali), dulciuri, sucuri, fast-food, snacks-uri ( toate acestea poti consuma doar la ocazii speciale sau fooooarte rar).
Nu mai manca dupa ora 18, in caz ca ti se face foame poti manca o salata,ceva foarte usor.
Bea multe lichide.
Fructe, legume la greu.
Carne la gratar, rotisor.
Si fa sport, cat mai mult, nu doar ca vei slabi intr-un mod frumos si sanatos ci iti vei si tonifia corpul si vei avea un contur frumos.
Cheia slabitului este: vointa ta! daca ai vointa sigur vei slabi.nu te astepta la rezultate din prima zi.
eu de exemplu aceasta saptamana am slabit 4 kg, prin ce ti-am scris mai sus, de la 69 kg am ajuns la 65 kg, in aceasta seara m-am cantarit
Bafta!
Eu nu am tinut niciodata o dieta speciala. Faceam mult sport si mult inot. cat despre macare : mancam foarte multe supe si beam foarte multa apa.
Hei.Incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume, dar in acelasi timp sa faci si sport, ca sa-ti tonifici muschii :D Degeaba faci dieta daca nu si sport.Nu trebuie sa alergi cine stie cat,sau sa stai nu stiu cate ore afara,doar fa niste exercitii fizice, poti si acasa, seara si dimineata :D Aaa, si bea ceai verde.E foarte bun, uite : http://www.ceai-verde.com/Despre-ceaiul-verde/slabeste-cu-ceai-verde.html. Sper ca te-am ajutat :*
Te pot ajuta daca doresti! Eu am slabit 17 kg in 4 luni, de 3 luni ma mentin la aceeiasi greutate! Pentru detalii id mess:alexunteanuhbl
Sal...te rog frumos daca vrei sa-mi dai si mie niste detalii.Pentruca vreau sa slabesc macar 15 kg pentru ca am 80kg si am 20 de ani si inaltimia 166. te rog