Tunsoarea si parul sunt bine asa cum sunt, doar ca stau lipite de cap. Ai parul ud in poza sau l-ai dat cu ceva uleiuri ori geluri?
Fiindca asta este singurl lucru urat, sa stea lipit d ecap ca si cand ar fi murdar si slinos.
Trebuie un pic de volum care se poate obtine cu un sampon pentru volum, pe care-l gasesti in comert.
Saru'mâna, deci tu zici să îl las într-o parte da. Eu mai folosesc ului de par și un gel. Deci îmi recomanzi să îl las așa. Și că îmi trebuie doar un șampon cu volum! Ok, care e șamponul ăla și cum se numește x și de unde îl achiziționez. Mersi!
Elimina uleiul de par si gelul, ca parul arata nespalat si slinos, chiar dezgustator.
Lasa-l umflat, sa arate infoiat un pic, ca asa va arata mult mai bine!
Scrie pe sampon ca este pentru var cu volum
Scurt in parti si de sus mai scurtat si tinut in sus.
Nu-ti mai face carare si nu il mai tine lins pe o parte
Daca tot vrei sa il tii pe o parte macar da-i volum sa stea in sus.
N-ai feon sa te usuci? I-ati un feon si uda bine parul, si cand il usuci, usucal in sus, da-i volum.
Arăți ca un tocilar, bro, fără supărare.
Mergi la un stilist. Vezi un model mișto sau consultã-te cu stilistul și spune-i să îți facă ceva cool și potrivit fizionomiei tale.
E prea lins în poză. O pereche de ochelari îți mai trebuia și erai tocilarul clasei gen?
Încearcă ceva potrivit feței tale. Îndrãzneşte şi fã-ți un model mișto, bagã și douã dungi pe o parte (dacă îți sta bine). Dacă ești din București, îți recomandăm ceva
Scurt. Recomand 0, 5 laterale jos si pierdut pana la 2. Daca esti din Bucuresti iti recomand si un frizer pentru tuns si intretinere la preturi ok.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: