Tunde-te lateral pierdut. si in zona perciunilor 1 data la 2 luni pana il poti prinde. arata mai ordonat asa.
Il lasi sa creasca si cand iti creste mai tunzi putin din varfuri ca sa creasca mai repede. Oricum poate mai bine ar fi sa te duci la salon sa intrebi.
P. S.: Imi plac baietii cu parul lung :X
Pai trebuie sa te tunzi normal prima oara fara breton si alte chesti sa fie la fel peste tot si apoi il lasi sa creasca... Funda?
In primul rand, iti recomand sa nu isi lasi parul lung, na aici parerea unei fete, mi se par oribili baietii aia care isi lasa plete sau si mai si si-l mai prind si in coada ce naiba nu sunteti fete chiar e naspa. dar daca chiar vrei asta. nu trebuie sa te tunzi cumva inainte, il lasi sa creasca dupa ii dai ce forma vrei.
. hmm depinde de frizura nu prea am inteles ce vrei tu sa faci, dar cel mai bine du-te la un salon bun si spune-i ce vrei sa-ti faci
Trebuie sa il lasi pur si simplu sa creasca. dupa care o sa ii dai tu o forma!
Il lasi sa creasca si ii dai o forma dupa ce iti creste. nu te tunzi inainte intr-un anumit fel. daca vrei parul lung trebuie sa ai tims sa il ingrijesti si sa nu fie firul sensibil ca se va rupe si va arata ingrozitor. fundita?
Pai depinde... daca vrei sa til lasi sa creasca ar fi bine in primul rand sa te duci la un salon bun si sa intrebi... eu cred ca fiind fata iti pot raspunde la intrebare
eu aveam parul forte lung ( trecea de fund) si m-am tuns acum cateva luni iar tipa d acolo mi-a zis ca sa il tund o data la o luna sau la 2 dar nu de tot ci doar varfurile fiindca asa imi va creste mai repede
si eu cred ca ai facut o alegere buna in legatura cu parul' succes