Imi pare rau sa-ti spun, dar trebuei sa fii constienta ca esti destul de mult "overweight" cam cu 13 kg, deoarece tu trebuie sa ai maxim 60kg la 1.70m!
Sunt convinsa ca de ai vointa poti sa le dai jos, apucandu-te serios de sport si mancand mult mai putin ca acum, chiar eliminand carbohidratii, dulciurile, sucurile si pastele fainoase.
Din pacate, in doar 1 singura saptamana nu ai cum sa dai mai mult de 1-2 kg jos, ceea ce nu prea va face mare diferenta si nici nu se va observa, dar va fi un inceput bun pentru perioada care urmeaza, sa pierzi tot surplusul.
Iti multumesc de "ajutor" care consta in a-mi ignora intrebarea si a te lega de altceva
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Ai dat doar cele mai comune si stereotipice informatii posibile si ai tinut mortis sa accentiezi in mod inutil ce stiam deja in loc sa imi ranspunzi
Ma rog, de azi pana sambata viitoare sunt 12 zile si nu poti da mai mult de 2-3 kg jos!
Ti-am raspuns, numai ca nu ai tu rabdare si pui interbari la fiecare 2 minute
rabdare, ca mai am gramezi de copii care ma cauta in privat sa le dau sfaturi, nu doar tu care mori de nerabdare.
Ok. Doar ca acel monolog cu carbohidratii mi s-a parut fara legatura. Stiu cum sa pierd in greutate. Nu despre asta era intrebarea. Ci despre still, coafura si chestii care m-ar putea avantaja
Din pacate nu-ti stim conformatia corpului, cat de lung sau scurt ai parul, cat de rotunda ai fata, cat mare mare ai nasul, cat de groase ai picioarele sau fundul, ori ai bust mic, samd.
Este dificil sa dai cuiva sfaturi sa para mai subtire, cand ai de ascuns o gramada de kg, adica vreo 13 kg...
Eu am 1.74m si ma mentin cu strictete la 63-64kg din motive de sanatate, asa ca stiu cat de greu se dau jos.
Daca iti dau cateva detalii despre conformatia mea, ai putea sa iti dai cu parerea ce m-ar avantaja?
Sigur
Depun pe picioare si pe talie. Singurul avantaj e ca nu am burta si am mainile subtiri. Am parul lung si ondulat. Nasul mic. Dar, DA, am fata rotunda si urasc asta.
Depinde de eveniment!
Daca este ceva festiv, recomand o rochie inchisa la culoare, dreapta si incaltaminte cu toc subire ca sa alungeasca glezna si un sacou asortat.
Daca este ceva cu prietenii, atunci un blug inchis de culoare sau un pantalong de tergal, cu o ghetuta sau cizmulita cu toc inalt.
Evita tocurile groase si platformele.
La bust poti purta o camasa peste blug, daca se poate ceva cu dungi subtiri si verticale.
Nu purta maleta sau ceva stramt pe corp, daca esti plinuta.
Nu purta bluze gri sau negre fiindca este deprimant si banal, ori pare ca vrei sa impresionezi la inatlnirea asta.
Teoretic esti supraponderala putin avand in vedere ca ai cateva kg peste limita normala privind raportul greutate-inaltime dar aici depinde foarte mult de conformatia ta, adica poti sa arati ok chiar s asa nearatand kg alea sau poti sa fii plinuta, am intalnit cazuri cand unii aveau un anumit nr de kg dar nu le aratau iar altii le aratau. Nu mai poti ingrasa porcul de Craciun pana sambata viitoare, in cazul de fata sa-l slabesti, apuca-te de o dieta corespunzatoare cu mai putine calorii si eventual de sport, in timp se vor vedea rezultatele, multe kg n-ai de dat jos.
Sfat pentru intalnire: imbraca-te in hainele care te avantajeaza, un machiaj care sa-ti scoata trasaturile fetei in evidenta pentru a lua privirile de pe corp, o coafura care la fel te avantajeaza si fii relaxata.
S-ar putea sa se vada daca adopti un regim drastic in cateva zile, adica un intake de doar cateva sute de calorii pe zi. Dar nu e foarte sanatos sa faci asta. O dieta foarte restrictiva are efecte neplacute pe termen lung.
PS pentru Violetta: mi-e mila de toti copiii pe care ii ai tu in privat.
As opta pentru o tinuta moderna sexy. As cumpara niste haine noi mai scumpe,, nu e neaparat o regula dar de obicei hainele mai scumpe au si croieli care pot avantaja. Daca partea de sus a corpuluu iti place, as purta ceva decoltat, sau ceva oversize mai scurt in fata nai lung in spate, sau ceva cu decupaje cu umeri goi sau un umar gol. Pune accent pe bluza. Blugii skiny cu talie mai joasa mie mi se pare ca subtiaza. Blugii pot fii simpli, si as purta ceva cu toc. Daca sti sa te machiezi este bine, daca nu prea sti poti apela la cineva care se pricepe, cat deapre coafura nu stiu ce sa zic, tu il porti lung, si banuiesc ca iti sta bine asa cum este
TREZIȚI-VĂ ȘI lăsați exagerările deoparte!
EȘTI PERFECTĂ exact așa cum ești.
https://youtu.be/1yeq1vnOGx4
La 73 kg nu esti grasa poarta si tu haine mai largi si mai sexi si nu mai pune suflet pe greutate pentru ca e doar un nr e o vorba din batrani decat o slabanoaga sa nai pe ce pune mana mai bine pe o dolofana sa simti pe ce pui mana
Regleaza din haine aspectul fizic.
mai largi pentru mai slab
mai stramte cand ai nevoie sa pari mai gras
binenteles, din ce ai tu in sifonier nu sa cumperi altele
Sa eviti hainele mulate si la fata daca esti bucalata poti sa subtiezi cu putin machiaj, ai tutoriale pe net
Important e sa te imbaci confortabil, sa nu te simti impanata ca atunci se vad toate defectele cand se vede pe tine ca nu te simti bine
Hainele negre mai subtiaza
Daca nu ai grasimea pe burta ci pe picioare vezi cum iti sta imbracata cu:un turtleneck negru si pantaloni evazati eventual si o curea eleganta niste bucle si bijuterii aurii voila
Capul sus
Salut! Cel mai bine arăți când ai încredere în tine și te simți bine în pielea ta. Poți să ai cele mai faine haine, dar să nu te prindă pentru că se vede pe un om când nu are încredere în el.
Nu trebuie să fii dură cu tine. Să slăbești este un proces și tu deja ai făcut un progres, deci enjoy the journey pentru că altfel nici rezultatul nu te va bucura.
Ca să-mi dau și eu cu părerea punctual pentru întrebarea ta, eu m-aș gândi la câteva aspecte:
1. Ce gen de eveniment va fi (cu prieteni, nuntă, business)
2. Unde se va desfășura
3. Ce culori te prind bine pe tine. De exemplu eu sunt șatenă și am observat că arăt mult mai bine într-un galben de toamnă, roșu, verde decât în albastru, negru etc.
4. Ce trucuri poți face. De exemplu, dacă ești confortabilă cu abdomenul tău (am citit într-un alt comentariu că nu ai burtă), poți să folosești o curea să accentuezi acolo. Sau mai ai tone de posibilități să adaugi accesorii de toamnă: pălărie, beretă, eșarfă etc.
E o chestie de gust dar eu m-aș îmbrăca cu o rochie midi (te avantajează dacă ai kg în plus) care să aibă talie înaltă cu puțin elastic. Sau o fustă midi cu talie înaltă și un pulover/cămasă în funcție de ce tip de eveniment este. Dacă e frig adaugi un trench sau palton.
Sper să te fi ajutat răspunsul și nu uita să te bucuri de acea zi așa cum ești.