Eu m-am dus la dermatolog. mi-a dat epiduo, crema cu reteta. aveam acnee la nivel destul de mediu, nici multe coșuri dar nici puține și chiar a ajutat. acum dacă ai coșuri multe în jurul perioadei de menstruație e destul de normal, hormonii sunt dați peste cap. ai grija și la ce mănânci și menține o dietă bună! poți scădea nr de coșuri și cu igiena potrivita. o rutina simpla, cu cleanser, crema și crema solara în perioada de vara cel mai mult.
ai grija și sper că sfaturile astea te-au ajutat
Daca esti de varsta adolescentei, atunci este pe baza hormonala si se poate trata cu o cura de DROJDIE proaspata!
Cauta intre raspunsurile mele de mai demult, am dat de multe ori metoda tratamentului.
Folosește produse speciale de la farmacie și nu mai mânca dulciuri/ alimente nesănătoase.
Las-o mai incet cu zahărul și triplează activitatea sexuală,, dar nu de unul singur
Parerea mea sincera este sa mergi la dermato. Plus alimentatie. Se poate sa ai anumite probleme hormonale si din cauza aceasta sa ai cosuri. Ai grija de tine.
Depinde, pot fi provocate de multe lucruri coșurile. Fără a ști prea multe despre stilul tau de viata singurul lucru pe care îl pot recomanda sunt diferite creme pe care le găsești la farmacie.Îi poti explica puțin farmacistei si va si ea ce sa iti dea.
Bună. Coșurile pot fi provocate de multe chestii de la o dereglare hormonală până la chestiile pe care le mănânci. Diferă de la persoană la persoană. Dacă nu pot să mergi să vezi un dermatolog poți încerca să-ți faci o rutină de skin care.