| AnneIsHere a întrebat:

Salut.Parul meu cade foarte mult,mi-am tuns varfurile sa se sa regenereze am folosit si masti de la farmacie.Nu mai stiu ce sa fac,mai am foarte putin par in cap...Help me!

7 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Vezi ca sunt niste fiole precum Ducray, Vichi, Foltene si sampoane pentru asa ceva. Dar sunt cam scumpe si trebuie sa ti le recomande un dermatolog. Stiu ca in unele cazuri se recomanda si niste pastile. Ce pot sa iti spun eu e ca folosesc Foltene de cateva luni si nu se vede nici un rezultat. Dar la mine e problema de stres, nu trec printr-o perioada extraordinara, probabil de aia nu isi face nici un efect sau nu mi se potriveste mie. Deci cel mai bine te duci la dermatolog.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai o alimentatie deficitara si esti plina de stres!
Sa iti schimbi meniul,mananca fructe,zarzavaturi,carne doar de doua ori pe saptamana si oua o singura data,incearca sa folosesti cat mai mult ulei de masline la gatit!
Produsele lactate sunt excelente,ca si cerealele, mananca paine neagra si ia vitamina E de la farmacie, 4-6 capsule pe zi.
Incearca sa gandesti pozitiv,sa razi mai mult,sa fii mai nepasatoare, nu te mai agita pentru fiecare lucrusor!
Si, va trece!

| DarQueen a răspuns:

O vizită la dermatolog poate te-ar ajuta, există tratamente pentru căderea părului.

| DeeaMarry a răspuns:

Eu am folosit samponul Revalid. E foarte bun, ti-l recomand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar nu crezi ca ai gresit categoria?

| ZK a răspuns:

O să chelesti.Am auzit ca exista un medicament ca sa nu mai cada. Ceva cu R...

| annemary01 a răspuns:

Incearca mastile cu galbenus de ou pentru ca iti regenereaza parul si sunt naturale nu ca toate prostiile din comert care sunt pline de chimicale