Bună.
Apa de spălare nu trebuie să fie foarte caldă, evită uscarea lui cu uscător cât şi placa, căldura emanată de ele usucă foarte tare.
Poţi face o mască (ulei de ricin, gălbenuş de ou şi vitamina A (fiolă)) care trebuie aplicată pe pielea capului şi pe lungimea firului de păr, o dată pe săptămână, prin masaj şi după două ore te speli cu un şampon pentru strălucire şi un balsam hrănitor.
Pa, pa.
Mascu cu Ulei de ricin cu galbenus de ou amestecat - dat pe parul umed - si mentinut timp de minim 30 minute!
Bafta!
Buna! eu sunt gabriel si am 9 ani si asi putea zice eu cum sa iti faci parul cu volum, stralucitor si frumos:trebuie sa iti pui gel de par pe cap si dupa acea sa te freci foarte bine pana se face spuma in parul tau. dupa aceea de speli cu dusul la cap si sa te limpezesti voarte bine iar dupa aceea trebuie sa te usuci si sa astepti o jumate de ora pantru ca gelul care sa transformart in spuma sa iti intre foarte foarte bine in par si parul tau va mirosi frumos si o sa arati bine de la gel.si eu nu am nici o funda pentru ca mi-am facut contul pe TPU de curand si nu am nici o funda,dar nu-i nimic daca nu imi dai mie, o sa raspund la alta intrebare si poate o sa reusesc.a, si sper sa functioneze modalitatea mea pentru par.pa!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: