| endorphins a întrebat:

Salut prieteni! Am nevoie de putin ajutor din partea voastra. Spuneti-mi va rog ce s-a folosit pentru coafarea acestui model: http://img268.imageshack.us/img268/7053/slayersn.jpg Nu imi dau seama cum si-a facut parul asa... Mai ales bretonul acela, ma intereseaza enorm.Priviti-l si analizati-l! Cumva a folosit phoen dupa spalarea parului uscandu-l in sus? Am incercat cu ceara de par si cu phoenul. Pot sa spun ca il fac aproape la fel dar acel model are ceva in plus in parul ala. CE?! Va rog uitati-va atenti la breton! Daca imi spune-ti metoda corecta prin care sa il fac si eu macar 90% la fel(eu nu cred ca ala a folosit ceara de par... S-ar fi vazut fiindca ar fi stralucit mai mult si nu ar mai fi stat asa suspendat in aer), dau funda! Mentionez ca am acelasi hairstyle ca modelul ala (ma refer la faptul ca am parul tuns la aproximativ aceeasi marime ca respectivul din poza, doar ca nu stiu cum sa il ridic in sus in acel fel, cum sa il aranjez asa). Multumesc anticipat!:)

Răspuns Câştigător
| morigirl a răspuns:

Eu cred ca s-a folosit ceara, crede-ma nu ai fi observat daca s-a folosit sau nu si mai mult ca sigur a fost folosita si placa. Poti sa te uiti la tutorialul asta : https://www.youtube.com/watch?v=Sv9XO_dmVEY coafurile sunt asemanatoare

4 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Parul e doar foarte bine modelat cu fixativ. Mergi la salon si o sa iti iasa asa.

| callie2 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=BdOZ4dp_WP8

Are relativ acelasi finish mat si iti arata si produsele folosite.

| endorphins explică:

Am inteles! Va multumesc! Voi mai astepta cateva raspunsuri dupacare voi alege castigatorulhappy

| Laska a răspuns:

La sigur s-ar putea folosi lacul pentru par.Sunt diferite feluri de lac pentru par, si fixatoare de asemenea.Sau (varianta a 2 a ) gel pentru par. Dupa cum stiu majoritatea baietilor in folosesc. Cu ce se deosebeste de lac? El e lichid si tine mai bine, insa are straluci. Daca vre sa fie mat, mai bine foloseste lacul.Succes.