Buna...pai sa stii ca ai cosuri si din cauza varstei! eu am folosit diferite creme de la Avon dar nu mi-au prea trecut apoi am incercat sa fac un tratament natural care a functionat! albus de ou cu faina de malai(mamaliga):d incearca si sigur va functiona! rezultatele apar cam intr-o saptamana! funda?
App...am uitat sa iti zic ca daca le spargi iti apar mai multe! eu una asa patesc!
Eu folosesc de la hofigal ACNEOGEL, e foarte bun, facut numai pe baza de plante si deci nu bagi chimicale si am mai auzit de ANTI-ACNE GEL CU BUSUIOC de la Cosmetic Plant, tot pe baza de plante! iar preturile sunt bune, maxim 10 ron / produs
Eu folosesc de la hofigal ACNEOGEL, e foarte bun, facut numai pe baza de plante si deci nu bagi chimicale si am mai auzit de ANTI-ACNE GEL CU BUSUIOC de la Cosmetic Plant, tot pe baza de plante! iar preturile sunt bune, maxim 10 ron / produs
Cel mai bine este sa te duci la cineva sa ti le sparga, odata sparte intr-o zi dispar
Le poti acoperii cu fond de ten.insa nu este o solutie de fiecare data. ai putea sa mergi la coafor sa ti le scoti.chiar ai putea incerca daca zici ca te stresseaza atat de rau
sau poti folosi diferite creme pentru puncte negre, dar astea nu functioneaza intotdeauna.
eu_3300 întreabă: