anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut'prieteni TPU! O data la o nunta a venit un om care era angajat sa pregateasca fetite sa fie fotomodele... iar cand m-a vazut a venit la mine si m-a intrebat daca nu vreau sa merg la el la cursuri pentru ca sunt superba si am nevoie doar de putina pregatire! Credeti ca asi putea fi fotomodel cand sunt mare?

2 răspunsuri:
| Antonia_6316 a răspuns:

Daca ai corpul necesar, atunci da poti fi. Dar mai bine si mai sigur este sa te duci la o agentie, nu la orice om care vine la tine, fiindca te poate insela in mai multe privinte.

| missoriginal a răspuns:

Niciodata nu am avut incredere in astfel de persoane.Si mie mi s`a spus de multe ori sa fac modelling insa eu nu vreau deloc.
Prima oara totul merge bine, dar apoi trebuie sa fii foarte preocupata de ce mananci, sa tii diete, sa folosesti creme la greu, sa nu faci aparitii obscene si lista continua la nesfarsit.Plus ca nu poti fii sigura de aceasta meserie...nu stii exact ca vei primi un contract si o doar o chestiune de timp pana sa nu mai aiba nevoie de tine si sa gaseasca alt fenomen.

Mda, toti spun ca esti fabuloasa, superba, perfecta dar e o chestiune de moment pana ce totul dispare.
Asta mi-a povestit o prietena de familie care acum are 32, nu are servici(dar urmeaza sa o angajeze tata din mila la firma lui), si ea a urmat o facultate doar pentru a deveni model.
Nu vream sa te descurajez dar e si o chestiune de relatii, de influentele pe care le ai si normal, de noroc dar cel mai important de aspectul fizic.