| matei2010 a întrebat:

Salut.

Puteti sa imi spuneti si mie cum sa tai blugi si sa ii cos ca sa fie mai stramti pe picior... va rog ca am nevoie ca sa ii bag in niste ghete si asa cum sunt acum mai largi nu intra de loc...

Multumesc anticipat.happy

Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

Ii intorci pe dos si pe partea unde este cusatura pe interior (adica nu cea cu ata colorata) tragi cu linia si cu o carioca o linie dreapta (banuiesc ca sunt un pic evazati) si apoi cosi cu acul in stilul masinii de cusut (adica liniuta dupa liniuta, neintrerupt) sau chiar la o masina de cusut daca ai apoi tai partea de dupa cusatura (cea in plus). Ca sa nu se franjureasca partea taiata, o surfilezi (daca ai masina e f bine daca nu, faci de mana). Nu stiu cati ani ai dar surfilat inseamna cusatura care se face la marginea fetelor de masa, acelea cusute de mana de mamele si bunicile noastre pe etamina

2 răspunsuri:
| BiwCupcake a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la o croitorie si nu iti va lua mai mult de 20 de lei [depinde acum la cine te duci]

daca vrei sa faci lucrul asta singura poate fii mai dificil. in primul rand trebuie sa alegi o ata apropiata culorii blugilor. in al 2 lea ar trebui sa descosi blugii pana unde ai vrea tu sa ii stramtezi. apoi ii tai putin dintr-o parte sau dintruna [depinde de blugi'] si sa cosi pe dos la loc.

sper ca te-am ajutat happy

| Amy a răspuns:

Ar trebui sa ii duci la croitor.insa daca vrei sa-i faci tu, taie-le tivul si apoi coase-i la masina de cusut pe interior dar ia mai mult din material astfel incat sa fie mai stramti. ai grija sa nu-i strici!happy