| nmnmnmn a întrebat:

Salut.Puteti sa-mi recomandati ceva: transpir si miroase.Si nu ca nu fac bai, sau ca nu ma dac cu deodorant.Dar transpir miroase si nu stiu ce sa mai fac. Spuneti-mi ceva! Mersi

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Schimba antiperspirantul

| BiuL a răspuns:

Esti in perioada pubertatii, nu? E din cauza hormoniilor. Ai putea pentru inceput sa nu folosesti dedorant ci antiperspirant, e o diferenta, sa porti haine din materiale naturale de exemplu bumbac care lasa pielea sa respire. Ai putea sa mergi si la doctor sa nu fie o dereglare hormonala.

| nicoleee30 a răspuns:

E bine ca dupa ce faci dus (care trebuie facut in fiecare zi!) sa te dai cu un deodorant si apoi cu un spray. Si eu aveam problema cu transpiratia urat mirositoare si de cand fac asa nu mai miros deloc happy

| LoriLoL a răspuns:

Asa reactioneaza corpul tau..nu poti schimba aceasta problema.mai bine mergi pe recomandarea unui medic sau farmacist.aici poti primi 1000 de sugestii dar nu la toti se potrivesc aceleasi sfaturi.

Răspuns utilizator avertizat
| roxystomp a răspuns:

Da asta se intampla la anumite varste. Pai la farmacie se gaseste bicarbonat de sodiu. Se gaseste la pliculete. Faci o solutie de bicarbonat si apa si te dai cu ea la subrat. (Asta atenueaza mirosul). De asemenea sa ai mereu la tine servetele umede sa le folosesti cand simti miros de transpiratie! Sper ca te-am ajutat.

| MegaProXtreMm a răspuns:

Hei.Da,stiu,si eu am aceeasi problema, din pacate.Incearca antiperspirantu Dove, eu pala il folosesc, iar cand transpir lasa un miros placut big grin Si stiu, mai e si problema ca atunci cand transpiri se vede urat pe camasa/bluza/tricou I don't want to see Dar asta e, toti aveam aceasta problema happy

| nmnmnmn explică:

Multumesc mult tuturor!

| nmnmnmn explică:

Mda.Multumesc. O sa incerc si cele recomandate. Deja am incercat totul, nu stiu ce sa mai fac!