Machiajul, intr-adevar nu este foarte bun, dar sa stii ca putin rimel si foarte putin creion nu stica, mai ales daca te demachiezi in fiecare seara;) asta o stiu, pentru ca si eu ma dau cu putin, dar foarte putin creion pe pleoapa de jos si cu putin rimel. Pentru decolorarea parului poti folosi un decolorant special. Eu stiu ca parul, daca stai in lumina soarelui (la mare in principiu) o sa ti se mai decoloreze putin, dar din pacate nu este timpul pentru plaja, iar soarele de cele mai multe ori e ascuns dupa nori:( Aici e un video pentru marirea ochilor, dar nu stiu daca este potrivit pentru 14 ani:http://www.youtube.com/watch?v=AMDld4xZj64, iar aici este un site pentru diferitele tipuri de ochi, ca sa-ti poti "corecta ochii":http://lectiadestil.ro/......-ochilor/. Dar, mai repet: nu-ti crea un obicei din machiajul strident sau care contine multe produse cosmetice! Cat despre creme nu sunt bune pentru piele. Mi-a spus bunica ca avea o sora sau o prietena( ma rog, nu asta este important) care se dadea cu o crema hidratanta, iar cand a inceput sa imbatraneasca arata cu 5 ani mai batrana! Cat despre deschiderea tenului nu cred ca exista o metoda naturala, ci doar prin operatii. Daca totusi vrei sa aflii, intreaba un dermatolor;) Sper ca te-am ajutat :*
Depinde de crema, deexemplu eu folosesc un gel hidratant, care ajuta foarte mult tenul, il hidrateaza si tine cosurile departe.folosesc aceeasi crema de mult timp seara, si mereu fata este curata si nu se ususca pielea.trebuie aleasa cu grija crema, intr-adevar.
SIncer, machiajele te fac frumoasa, dar apoi te vei machia in fiecrae zi, iar tenul tau se va strica foarte tar
Daca vrei ca ochii tai sa para mai mari, machiajate cu un maro sau negru, deoarece asa iti scoate ochii in evidenta
Tenul nu il pti schimba
Nu folosi machiajul de pe acum, o sa iti para rau.cumpara-ti o crema buna care sa hidrateze pielea,si o sa ti-o faca curata si fina,un gel exfoliat, o masca de fata, iar ca sa pari ca ai ochii mai mari poti incerca un tus doar pe pleoapa superioara, sau un creion deschis la culoare, dar nu folosit execiv
DaciaRomania întreabă: