| Alexandru2331 a întrebat:

Salut, scuze daca nu am ales categoria corecta dar parea singura pentru genul asta de intrebare. Intrebarea este daca stiti vreun sampon (in afara de head and shoulders, wash and go si pantene) impotriva matretii, mancarimilor pentru par cu tendinte de ingrasare. Multumesc.

6 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Încearcă șampon cu ketoconazol 2% E un antifungic puternic, deci si anti matreata. Il găsesti in farmacii.

| Andra9pk a răspuns:

Pt matreata stiu ca e bun gerovital cu ichtiol happy

| julliema a răspuns:

Alea de le-ai mentionat sunt cele mai rele sampoane posbile. Evita sa te speli cu asa ceva. Depinde ce buget ai. Eu mi-am luat acum de la Rene Furtherer un sampon anticadere si am scapat si de matreata. Am mai folosit de la Petrole Hahn, il gasesti pe net si in farmacii, extraordinar de bun. Daca ai mai multi bani, poti incerca Morocanoil.

| 女明DongRi a răspuns (pentru julliema):

Sfaturi de la Cristina Ich.

| 女明DongRi a răspuns (pentru julliema):

Aceeași problemă o am. Ai grija. Du te la dermato. E un fel de dermatita, dar sa nu fie ceva mai grav. Folosesc șampon de la Vichy, cu capac verde, pentru părul cu matreata. Ia varianta asta. Esti si unul Sensitive( scrie pe sticluță cu roz, dar nu e la fel de eficient)
Las poza mai jos:
https://images.app.goo.gl/BPAM24qFAGMHEune9

| julliema a răspuns (pentru 女明DongRi):

Nici nu stiu cine e Cristina Ich si ce sfaturi dalaughing Eu pe acestea le-am folosit la recomandarea unei prietene care lucreaza intr-un salon si pentru mine au functionat. Stiu produsele acestea de foarte mult timp si nu as fi scris daca nu le-as fi incercat.