anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si-a mai facut cineva machiaj semipermanent la Eliza Style Timisoara? Ce parere aveti, cum au ramas culorile machiajului, s-au modificat in sensul rau cu timpul? Funda si vot, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| sellyz a răspuns:

Nu se modifica culorile insa dupa un timp se mai sterge, dar oricum tine mult si arata frumos.insa depinde de ce fel de machiaj iti faci.

2 răspunsuri:
| Corina78 a răspuns:

Da, mi-am facut prima data in 2007, la Elizee Style si am fost foarte multumita, am revenit in 2010 cand mi-am refacut machiajul la sprancene si in plus mi-am facut si la ochi si buze. Tipa e super, Eliza o cheama, este o adevarata artista. Scoate tot ce e mai frumos din fata ta. Pigmentii pe care ii foloseste sunt din America, speciali pentru machiaj, nu cum folosesc altii prin oras, din aia permanenti sad. Voi reveni la ea, in medie pe mine m-a tinut deci 2-3ani, fara sa isi schimbe culoarea, doar incepe sa se estompeze. Oricum este si ieftin, merita sa il faci si anual si tot e ok. Pe altcineva in Timisoara, sincer, nu recomand ca risti sa devii hidoasa!

| Corina78 a răspuns:

Am gasit si pe fb un link unde puteti vedea o multime de fotografii dupa machiajele de la Elizee www.facebok.com/elizee.style.