| Zuza_6379 a întrebat:

Salut.Sora mea mai mare imi zice mai mereu ca am fata de EMO.pentru ca ascult muzica de aia lentathinking ma imbrac in negru si imi mai fac sh parul ca o emonica.thinking asa este stilul meuthinking nu stiu ce sa cred.

Imi puteti da niste sfaturi ceva?[Funda; x]

Răspuns Câştigător
| IIIx333III a răspuns:

Buna Zuza,

Si eu ascult muzica lenta [adevarul este ca o ador], si mie imi place negrul, si eu imi fac parul ca o emonica. Si mie imi spun oamenii ca sunt Emo. Dar te-ai taiat vreodata, ai vrut vreodata sa te sinucizi, ai stat vreodata deprimata spunand ca viata este de c***t [scuza expresia]? Eu cred ca nu.

Numele tau este Zuza. Aduce cu ceva spre lucrurile Emo? Eu una nu cred.

Iti dau cel mai important sfatwinking. Si eu sunt sora mai mare. Sora ta vrea sa te necajeasca, poate sa iti spuna orice pentru ca ea tot te iubeste. Chiar daca ai fi emo [dar dupa cum am spus, nu dai semne ca esti] ea tot te-ar iubi, pentru ca este sora ta. Poate sa recunoasca! Funda?

3 răspunsuri:
| Messyhair a răspuns:

Da.
Nu-ti mai tapa parul, pentru ca taparea excesiva distruge parul.
Imbraca-te si in alte culori decat negru.Adica incearca sa adaugi in tinuta ta si o pata de culoare.
In privirea muzicii, fiecare cu gusturile sale!
Si inca ceva : surorile obisnuiesc sa se tachineze. Ea fiind si sora mai mare, probabil are placerea de a te tachina.
Nu lua in serios tot ce spune ea.

| Kandy17 a răspuns:

Incearca sa te apropii de ea, demonstreaza-i ca de fapt nu are dreptate si reaminteste-i ca fiecare are dreptul sa-si aleaga stilul, atata timp cat isi pastreaza felul de a fi.

| Zuza_6379 explică:

Andry00.Raspunsul la intrebarile tale.:.

Da. m-am taiath:d. dar nu la vene.sh nu din "neatentie".
Da.cate odath vreau sa mor:d.
Sh da.am spus d multe ori ca viata ii d ***hee hee
Sh mai adaug culori, chiar foarte multe.thinking dar. na. nu stiu.thinking si nu numai ea mi-a spus ca sunt emo.thinking miau mai spus. dar nu am crezuth niciodata:d