| Ornato a întrebat:

Salut, stie careva unde pot gasi o crema epilatoare pentru barba? (am vazut intr-o reclama undeva si nu mai gasesc.)
PS: E asemanatoare cu cea normala, cea pentru orice alta zona a corpului.
Se aplica pe suprafata dorita iar apoi astepti putin iar dupa te speli se duce si crema cat si parul.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Intre timp m-am interesat, inclusiv de la institutiile de sanatate:
1. Cremele (si solutiile) epiatoare functioneaza asemanator narbieritului: dizolva (chimic) firul de par aflat in afara pielii (nu si sub piele)
2. Dupa 2-3 zile, firele cresc inapoi, ca si dupa ras cu aparat.
3. NU sunt recomandate pentru fata (ca inlocuitor a barbieritului obisnuit), din cauza chimicalelor folosite, care pot provoca probleme alergice sau daca ajung in ochi (!), gura, nas sau urechi!

Ca urmare, inca nu exista metoda "minune" pentru a scapa de barbieritul traditional. sad

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Si pe mine ma intereseaza, daca exista asemenea crema!
Sunt barbat.

| sierra1 a răspuns (pentru Bula):

Cum intrebătorul/întrebătoarea n-a prezizat, pentru băieți: lamă/brici/aparat electric

| Bula a răspuns (pentru sierra1):

Am citit si eu, mai demult, despre asemenea crema, dar care trebuie aplicat de mai multe ori in cazul barbatilor (dureaza cca. un jumat de an).
De atunci n-am mai intalnit subiectul pana acum, nu m-am mai interesat, fiind ocupat cu "barbierea" clasica. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Nu recomand crema epilatoare, pentru epilarea barbii!
Cu multi ani in urma, pe vremea studentiei, locuiam in caminul studentesc de familisti si un coleg de camin, i-a luat crema epilatoare a sotiei si a pus-o pe barba, ca-i era lene sa se barbiereasca.
Nu-ti pot spune prin ce a trecut lunile urmatoare, fiindca avand un ten sensibil si probabil alergic la ceva din componenta cremei, a ramas cu carne vie, plina de sange, ca si cum ar fi fost ars pe fata. A suferit saracul 2 luni de zile pana i s-a cicatrizat eczema de pe fata.
Eu spun sa te gandesti de un milion de ori, daca merita sa risti acest lucru!

| Ornato explică (pentru Violleta2022):

Nu am sa fac asta niciodata!

| sierra1 a răspuns:

Ești bărbat?