anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

stie cineva cum sa ma imbrac de haloween? da nu sa ziceti cumparati costume sau chesti de genu. o costumatie pe care sa o pot face eu cu hainele de prin casabig grin! aa era sa uit funda!

4 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Imi amintesc,eram in clasa a patra,si am mers la un carnaval.Mi-am luat o rochita lunga,alba de matase,mi-o facuse mama cu ocazia unei nunti in familie si mi-am pus pe cap o coronita. Spre surprinderea mea, am fost aleasa castigatoare si cand am fost chemata sa-mi ridic diploma, m-au intrebat pe cine reprezint.Nici nu ma gandisem pana atunci, ca doream sa reprezint pe cineva.Atunci am spus brusc pe Frumoasa din padurea adormita.Deci,la fel si tu vezi cam ce costumatie ai avea prin casa, si pe acel personaj ai putea sa il reprezinti.Tu stii!

| XzXzXz a răspuns:

Pai te poti face infer pisica emo si iti ori face masta pe fata si sa-ti iei haine ros ar merge super

| Amlalia a răspuns:

Hey, :* si eu am o problema cu asta. dar. sa vad daca te pot ajuta. Poti sa te faci gen Rock sau emo. Pentru asta ai nevoiie de multe haine negre, sau in carouri, de preferat negru sau culori inchise [ exceptie roz ] big grin. + o pereche de tenesii sau skateri,. Daca nu vrei Emo, nici rock. Poti incerca o fustita mai larga si infoiata [ nu conteaza culoarea ], niste bretele de orice culoare, un maieu galben, roz, verde, turcoaz [ orice culoare ] parul infoiat si o fundita sau cordeluta si niste balerini colorati sau tenesi colorati. big grin si ar fi gen Crazy! love struck sper ca ti'am fost de ajutor. Bye! [ Ps. La gen Crazy poti incerca si jambiere ]. pusi :* funda? puppy dog eyes