Silicoane:-D
glumesc... dar chiar nu stiu ce poti sa faci.trebuie sa cresca de la sine...
Hey! i-ati un sutien si lasa-i sa creasca nu inteleg care e problema cunosc ft multe fete care nu au sani si sunt de varsta ta.curaj!
Am gasit un site care vinde un supliment natural pentru marirea sanilor, aici linkul: http://www.breastplus.ro/
Am mai gasit pe net si alte metode:
un amestec de plante care promite rezultate deosebite : seminte de marar, radacina de lemn dulce, inflorescente de busuioc si seminte de ananas. Plantele se macina cu rasnita electrica de cafea sub forma de pulbere, dupa care se amesteca in parti egale.
Se ia 1 lingurita de amestec de 3 ori pe zi, inainte de masa. Amestecul se tine sub limba un sfert de ora, dupa care se inghite cu apa.
O alta metoda de marire a sanilor este masajul si pentru acesta exista uleiuri speciale, precum: uleiul de germeni de grau si cel de marar.
Si mai exista numeroase pastile destinate maririi sanilor, acestea fiind obtinute prin amestecul mai multor ingrediente pe baza de plante.
Componentele pe baza de plante declanseaza o reactie similara cu aceea care are loc in timpul pubertatii, cand tesutul sanilor incepe sa creasca.
Aceste plante furnizeaza estrogen, care stimuleaza cresterea tesutului delicat din interiorul sanului cauzand schimbari hormonale.
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Cunosc multe metode de marire a sanilor, insa de cele mai multe ori acestea nu dau rezultate. Singura solutie ar fi silicoanele, dar eu nici nu ma gandesc la asa ceva.Ar fi mai bine sa te obisnuiesti cu amrimea pe care o ai acum, deoarece se vor mai dezvolta. :*
Metode exista. Ti-i pot masa eu, dar dupa ce faci 18 ani :))
http://sp2.ro/019926
Ti-ai inceput viata sexuala? daca nu asta o sa te ajute! Actul sexual declanseaza producerea unor hormoni feminini care au rolul de a te pregati din punct de vedere fizic pentru sarcina! Protejeaza-te, nu-i cazul sa ramai insarcinata la varsta asta, dar corpul tau incepe sa se pregateasca pentru acest moment din momentul in care devii activa sexual.
Daca ti-ai inceput viata sexuala, ar fi bine sa te vada un medic endocrinolog sa-ti prescrie un tratament hormonal.
anonim_4396 întreabă: